Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:40 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Soţia îi este colegă de serviciu Averea directorului adjunct Investiţii din cadrul DRDP Constanţa, Neculai Hodorcă (documente)

ro

06 May, 2015 00:00 2314 Marime text
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale directorului adjunct Investiţii din cadrul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Constanţa, subinginer Neculai Hodorcă.
 
Potrivit celei mai recente declaraţii de avere, completate pe 29 mai 2014, directorul adjunct Investiţii Neculai Hodorcă deţine, alături de soţia sa, un apartament de 66,6 mp, situat în Constanţa, un automobil Skoda Octavia, fabricat în 2009, şi un depozit bancar deschis la CEC Bank, în anul 2009, al cărui sold la zi era de 40.115,13 lei. În anul fiscal 2012, acesta a realizat venituri de 66.311 lei, iar soţia sa, Doina, angajată a aceleiaşi instituţii, a câştigat din salariu 31.399 de lei. Hodorcă nu declară alte interese decât calitatea de membru al Sindicatului Drumarilor „I. Elie Radu“.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi consulta declaraţiile de avere şi de interese ale subinginerului Neculai Hodorcă, depuse în ultimii trei ani.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii