Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:18 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restaurantul Turquoise, locul de întâlnire al preparatelor internaţionale (galerie foto)

ro

01 Jul, 2015 00:00 4752 Marime text
Restaurantul Turquoise este situat în Mamaia, în zona Butoaie, vizavi de hotel Orfeu. După o plăcută experiență de a savura prânzul la acest restaurant, am devenit un client fidel.
 
La Turquoise, meniul este variat, fiind disponibile preparate din bucătăria internațională. Atmosfera este relaxantă, decorul respectă numele localului - culoarea turquoise predominând -, iar muzica este bună și are volumul potrivit cât să nu țipi când vorbești cu cel de lângă tine și cât să nu îţi audă conversaţiile ceilalţi clienţi.
 
În ceea ce priveşte prețurile, acestea sunt acceptabile. Nu e cel mai ieftin restaurant din Mamaia, dar nici cel mai scump. Pentru un mic dejun poți să plăteşti între 9 și 14 lei, salata are prețuri cuprinse între 8 și 34 de lei, pe o porție de paste nu scoți din buzunar mai mult de 32 de lei, o ciorbă costă între 7 și 13 lei, iar pe un pește poți da până la 35 de lei. De asemenea, mâncărurile din carne de pui au prețuri cuprinse între 14 și 69 de lei, cele din porc, între 15 și 32 de lei, iar cele din vită, între 32 și 63 de lei. Pe un desert poți da până la 14 lei, iar o cafea costă 7 lei.
 
Am comandat specialitatea bucătarului, Pui Tandoori, un piept de pui marinat cu sos de iaurt... un deliciu. Oricât ai căuta, nu poți să îi găsești niciun minus. Prietenii mei au vrut ciorbă, dar nu s-au oprit la o singură porţie!

Din păcate, trebuie să aștepți cam 20 de minute pentru aceste preparate gustoase. Cea care ne-a servit ne-a avertizat că, pentru ca totul să iasă „ca la carte“, e nevoie de ceva timp. Și dacă tot am amintit de ea, trebuie spus că este probabil chelnerița cea mai simpatică și mai stilată din câte am întâlnit. Este o doamnă veselă, prietenoasă și diplomată.
 
Grupurile sanitare sunt curate şi miros plăcut. De asemenea, cum mergi spre toaletă, este amenajat un acvariu, cu pești colorați. Este imposibil să nu te oprești pentru a-i admira!

Ce spune Registrul Comerțului

Restaurantul funcționează pe societatea Complex Siret SA, cu sediul în Lazu, comuna Agigea, județul Constanța. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului până la data de 29 iunie 2015, firma a fost înființată în anul 1991 și are ca activitate principală „restaurante“. Acționari persoane juridice sunt Fondul Proprietăţii de Stat din București, cu o cotă de participare la beneficii și pierderi de 7,34%, și Asociația Siret Pas din Mamaia, cu o cotă de participare la beneficii și pierderi de 51,88%. De asemenea, mai există în firmă o listă de acționari persoane fizice, cu o cotă de participare la beneficii și pierderi de 40,76%.
 
Administratorii societății sunt Andreea Eugenia Pătroiescu, Stelian Pătroiescu și Carmen Pătroiescu.
 
Potrivit vrajitorul.eu, firma a înregistrat, la sfârșitul anului 2013, o cifră de afaceri de 1.837.382 de lei, un profit de 2.412.100 de lei și 18 salariați. Este o creștere majoră față de sfârșitul anului 2012, când firma înregistrase o cifră de afaceri de 1.524.488 de lei, un profit de 147.490 de lei și 16 salariați.

Informații utile:

Telefon: 0737.903.535
Site: www.turquoiseconcept.ro
Email: contact@turquoiseconcept.ro, turcoaz.concept@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/turquoiserestaurantconstanta
Wi-fi: Da
Locuri de parcare: Da.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii