Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:35 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restaurantul Hugo, unul dintre cele mai luxoase localuri din oraş! (galerie foto)

ro

10 Mar, 2014 00:00 11482 Marime text
Purtând numele cunoscutei mărci de îmbrăcăminte despre care ştim că s-a retras din România, restaurantul Hugo s-a deschis de curând pe bulevardul Tomis. Spre surprinderea tuturor, în această loc şi-a desfăşurat activitatea RADET Constanţa.
Deşi vechea poartă a fost păstrată, goliciunea curţii nu îţi dă curajul să treci de ea. Totuşi, dacă priveşti mai atent, luminile candelabrelor se pot vedea cu uşurinţă, iar atunci eşti convins că este deschis şi că poţi intra.
Interiorul este sofisticat şi aduce cu perioada romantismului francez din secolele XVII - XVIII. Pereţii sunt îmbrăcaţi într-un tapet vernil, asortat cu nuanţe de bej şi alb, combinaţie plăcută ochiului, care te relaxează şi te binedispune.

Mesele, scaunele şi vesela sunt aranjate „la dungă” şi sunt de o curăţenie impecabilă.
Ceea ce a destins atmosfera şi mai mult a fost ospătăriţa, care a ştiut cum să ne expună preparatele şi să ne răspundă la întrebări. În plus, pentru a nu simţi aşteptarea dintre aperitiv şi felul principal, am fost serviţi cu un pateu din ficat de raţă făcut chiar în bucătăria restaurantului.
Preţurile sunt pe măsura eleganţei, dar merită din plin! Spre exemplu, dintre antreuri vă recomand Foie Gras, la 80 de lei, sau Gusturi mediteraneene, la 27 de lei. Supele costă între 12 şi 25 de lei, salatele sunt cel mult 29 de lei. Dintre paste, cele mai interesante sunt tagliatelele cu ciuperci de pădure şi sos de trufe, care nu costă mai mult de 24 de lei. La fel de bun este şi risotto cu ciuperci de pădure, la 20 de lei.

Deserturile sunt de-a dreptul fabuloase, dar desertul Hugo şi tortul de ciocolată le întrece pe toate! Prăjiturile costă între 15 şi 20 de lei.
Şi pentru că absolut totul a fost impecabil, nici băile nu fac rabat şi sunt incredibil de curate şi de frumos aranjate.
Tocmai pentru aceste puncte forte şi pentru că nu am identificat niciun „minus”, vă recomand acest restaurant!
Conform Registrului Comerţului, restaurant Hugo funcţionează pe societatea comercială Amăruii SRL (sediu expirat) şi este administrată de Cristian Răzvan Iacob. Tot el se mai ocupă şi de Bourbon SRL, Decc Util Blue SRL, Elcora Nav SRL (radiată), Finance SRL, Hacienda Cafe SRL, Les Palmiers Relax SRL şi R.F. Pub SRL (sediu expirat).
 
Informaţii utile
Adresa: bulevardul Tomis nr. 107;
Facebook: https://www.facebook.com/HUGOConstanta
Contact: 0731.001.003;
Wi-fi: Da;
Program: Luni - Duminică - 10.00 – 01.00.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii