Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:19 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restaurantul Fratello face concurenţă în materie de parastase (galerie foto)

ro

06 May, 2014 00:00 6351 Marime text
Restaurant Fratello este situat în zona Delfinariu, exact în staţia autobuzului RATC 102N. Ca spaţiu, este foarte mic, aflându-se undeva la demisolul unei vile. Este evident că a fost transformat din locuinţă în restaurant, localul fiind compartimentat în trei camere. Din punct de vedere al aspectului, nu este foarte atrăgător, dând impresia că ar fi închis, cu atât mai mult cu cât pare că nu s-a mai făcut curăţenie de ceva timp.
După ce ne-am aşezat, patronul ne-a anunţat că lângă noi se va mai ocupa o masă, dar nu mi-am imaginat că restaurantul urma să găzduiască un parastas.

Şi servirea a fost destul de bizară, comenzile fiind aduse chiar de patron, nicidecum de ospătar, aşa cum ne aşteptam.
În ceea ce priveşte preţurile, acestea sunt destul de ridicate, raportat la calitatea preparatelor. De exemplu, nu aş mai plăti 19 lei pentru un pui la grătar. Am avut impresia că preparatele noastre au fost făcute în grabă, pentru că era aşteptată „o masă“ mai importantă. Singurul plus, la acest capitol, este preţul scăzut al băuturilor: o apă costă 4 lei, o cafea - 5 lei, iar preţul mediu al unei beri este de 6 lei. Trebuie menţionat şi faptul că nota de plată a fost scrisă cu pixul.

Chiar dacă pe site-urile de socializare există doar trei păreri despre acest restaurant, şi acelea pozitive, eu aş da localului nota 5, per ansamblu.
Conform Registrului Comerţului, restaurantul Fratello funcţionează pe societatea SC Acta Imob GT SRL, având sediul social în Medgidia, pe strada Decebal, şi este administrată de George Nancu şi Tănase Nancu. George Nancu mai este implicat şi în societăţile Voge Champignon SRL, GeoGabet SRL, Agape - Gt Star SRL (a cărei activitate figurează ca întreruptă temporar - perioadă de suspendare activitate expirată).
Cifra de afaceri a societăţii a fost, în anul 2012, de 74.631 de lei, iar în 2011 a fost înregistrată o cifră de afaceri de 42.465 de lei.

Informaţii utile
Adresă: Strada Zorelelor nr. 67
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Restaurant-Fratello/164141027117348
Foursquare: https://foursquare.com/v/restaurant-fratello/4d9c599f8efaa143841e4ab7
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii