Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:21 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se împlinesc trei ani de când Paul Walker, vedeta din „Fast an Furious”, a murit

ro

30 Nov, 2016 00:00 3078 Marime text
Paul William Walker IV, actor american, s-a născut la data de 12 septembrie 1973 și a murit pe data de 30 noiembrie 2013.
 
Paul Walker și-a început cariera ca invitat în câteva showuri televizate cum ar fi The Young and the Restless și Touched by an Angel. Apoi a avut succes cu roluri în filme ca She's All That și Varsity Blues. În 2001, Walker a obținut faima internațională prin rolul lui Brian O'Conner, unul din principalii protagoniști din filmul de acțiune The Fast and the Furious, iar apoi și-a reluat rolul în sequelurile sale. A mai apărut în filme ca Eight Below, Into the Blue, Joy Ride și Takers.
 
Înafară de actorie, Walker a fost fața brandului „Davidoff Cool Water for Men” al The Coty Prestige și a apărut în serialul Expedition Great White de pe National Geographic Channel.
 
Paul a murit într-un accident rutier pe 30 noiembrie 2013, împreună cu prietenul său Roger Rodas. Filmele Hours și Brick Mansions, în care a jucat el, au fost lansate postum, iar ultimul său film, Furious 7, s-a lansat pe 3 aprilie 2015 în Statele Unite.
 
Paul Walker s-a născut pe 12 septembrie 1973, în Glendale, California, în familia lui Cheryl (născută Crabtree), un fotomodel, și Paul William Walker III, un pugilist, ex-dublu-campion Golden Gloves. Bunicul paternal al lui Paul de asemenea a avut o carieră în box, ca “”Irish” Billie Walker”. Walker afirma că strămoșii săi erau de origini irlandeze, germane, elvețiene și engleze.
 
Paul Walker a murit într-un accident de mașină la data de 30 noiembrie 2013, în apropierea orașului Los Angeles. Actorul era pasager în mașina unui prieten, pilotul Roger Rodas, amândoi participând la un eveniment caritabil organizat de asociația lui Walker, Reach Out Worldwide. Mașina condusă de aceștia, un Porsche Carrera GT, șoferul pierzând controlul mașinii și izbindu-se de un stâlp, apoi de un copac. Mașina a luat foc, iar cei doi nu au avut șanse să supraviețuiască impactului.
 
Trupul actorului a fost ars atât de rău, încât medicul legist a avut nevoie de amprenta dentară pentru a fi identificat. În raportul preliminar al autopsiei efectuate de Departamentul de Medicină Legală din L.A. se precizează că efectul combinat al leziunilor traumatice și termice a produs decesul lui Paul Walker.
 
Acesta a lăsat în urma sa o fiică de 15 ani, Meadow Rain, pe care o avea cu fosta sa prietenă Rebecca Soteros.
 
Sursa foto: truther.org
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii