Ziua Dobrogei, 139 ani
14 noiembrie 1878 - 14 noiembrie 2017
05:42 22 11 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Rawveganjoy.ro Pizza raw

ro

06 May, 2014 10:12 1527 Marime text
Nu imi place sa ma laud, dar la aceasta reteta m-am autoproclamat, fara falsa pudoare, "mic geniu culinar".
In primul rand am fost foarte incantata de branza. Este prima branza realizata dupa inspiratia proprie si mi-a placut cel mai mult din tot ce am experimentat.
Blatul s-a comportat admirabil, branza i-a patruns masa usor rigida si l-a facut maleabil si pufos.
Ciupercile urechi-de-lemn au dat o textura crocanta si apetisanta compozitiei, iar in combinantie cu amestecul energizant, au iesit foarte aromate.
Sosul de rosii servit separat, si in cantitatea dorita de fiecare, s-a dovedit o alegere potrivita.
Stiu ca suna la superlativ...dar chiar trebuie degustata ca sa te convingi ca este adevarat!

Ingrediente:

    Blat
    hrisca - 500 g
    seminte de in - 1 cana
    migdale - 1 cana
    sare de Himalaya - dupa gust
    tarate de psyllium - 1/2 cana

    Branza
    caju - 1 cana
    smanatana de caju - 3 linguri
    sare de Himalaya - dupa gust
    drojdie inactiva - 3 linguri

    Sos de rosii
    rosie - 2 bucati
    rosii uscate - 3 linguri
    usturoi verde - 3 fire
    ulei extravirgin de masline - 1 lingura
    sare de Himalaya - dupa gust
    oregano uscat - 1 lingura
    busuioc uscat - 1 lingura

    Topping
    ardei capia - 1 bucata
    ciuperci champignon - 4 bucati
    ciuperci urechi de lemn - 1/4 cana
    ceapa verde - 3 fire
    masline Kalamata - 1/4 cana
    vlastari de ridiche rosie - 1/4 cana

Rețeta completă pe Rawveganjoy.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii