Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:07 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru saptamana 06 - 12 martie 2017

ro

06 Mar, 2017 00:00 2199 Marime text


Horoscop saptamanal, AstroCafe.ro, ZIUA de Constanta


Berbec

Primele zile ale săptămânii îţi aduc în atenţie treburile gospodăreşti. Sunt momente bune pentru curăţenii generale, reamenajări interioare sau reparaţii curente. Relaţiile cu membrii familiei sunt tensionate, deoarece acorzi prea mult timp activităţilor de la serviciu. În domeniul profesional se vor repune în discuţie situaţii ce nu au fost depăşite corect în alte etape de viaţă. Poate interveni o restricţionare a îndatoririlor sociale sau relaţiile cu şefii să intre într-un con de umbră. Atenţie că imaginea ta în ochii celorlalţi ar trebui îmbunătăţită. Încearcă să ţii cont de îndemnurile primite din partea celor apropiaţi. Mentalul cotidian este destul de confuz, aşa încât fereşte-te să iei decizii de orice fel. Poate exersarea lecţiei tăcerii ar fi cea mai indicată pentru perioada traversată.  Pentru alţii, copiii sunt subiectul principal al acestor zile. Spre finalul săptamânii se întrezăresc multe treburi la serviciu.


Taur

La începutul săptămânii eşti mai mult pe drumuri. Este posibil să îţi planifici călătorii atât în interes de serviciu, cât şi personale. Totuşi, răsturnările de situaţie pot fi frecvente, aşa încât verifică atent toate detaliile legate de călătorii. Relaţiile cu străinătatea devin ostile, putându-se reitera situaţii trecute ce nu au fost soluţionate sau înţelese corect. S-ar putea să afli veşti neplăcute legate de cineva drag, dar nu lua de bun chiar tot ce auzi. Gândirea şi comunicarea sunt deficitare, aşadar evită deciziile sau concluziile.  Sfătuieşte-te cu membrii familiei în privinţa stării tale de spirit. Sufletul tău are nevoie de introspecţie şi multă linişte. Atenţie la sănătate, în special la cap şi secundar la aparatul uro-genital! Relaţiile colegiale sunt destul de răscolite, ai senzaţia ca munceşti doar tu, însă această senzaţie va mai persista o vreme. Fii discret şi nu răspunde la provocări. Spre finalul săptămânii, astrele îţi recomandă agape alături de prieteni. Creativitatea este la cote înalte, iar arta şi personajele ei te pot destinde foarte mult.

Gemeni

Pentru tine săptămâna debutează cu aspecte legate de bani. Te poţi ocupa de cumpărăturile cotidiene sau de verificarea bugetului de venituri şi cheltuieli. Cadourile şi recompensele pot fi frecvente. Atenţie la banii şi bunurile în comun cu ceilalţi! Se pot repune în discuţie chestiuni financiare legate de taxe, impozite sau datorii de orice fel. Se recomandă verificarea atentă a documentelor ce vizează bani şi bunuri, deoarece ai putea descoperi nereguli greu de remediat. Se pare că schimbarea scării valorilor morale şi materiale este una dintre lecţiile următoarelor luni. Energia vitală poate fluctua destul de mult, aşa încât fii prudent, odihneşte-te mai mult şi evită excesele. Ai mulţi susţinători în toate demersurile tale, dar există şi unele persoane false în jurul tău. Discerne pe îndelete sfaturile şi îndemnurile primite. Acţionează numai după ce eşti ferm convins că te îndrepţi în direcţia dorită. Pentru ultimele zile ale săptămânii, astrele îţi recomandă treburile gospodăreşti. Dorul de copilărie şi personajele ei îţi vor da un farmec aparte. O reuniune de familie sau răsfoitul unui album cu poze îţi poate aduce multă linişte şi voie bună.

Rac

Începutul acestei săptămâni te aduce în atenţia întergului zodiac. Eştii vesel, plin de energie şi cu mult chef de a rezolva totul. Recomandabil este să îţi canalizezi eforturile către relaţiile parteneriale şi colaborările în care eşti implicat sau vrei să te implici. Se pare că în aceste zone se vor repune în discuţie etape rămase nerezolvate sau, dacă doreai să lucrezi la un proiect, să te răzgândeşti. Relaţia cu partenerul de viaţă poate cunoaşte turnuri deosebite. Acesta îţi poate face reproşuri şi bine ar fi să ţii cont de ele. Foloseşte-ţi farmecul pentru a-ţi îmbunătăţi toate tipurile de relaţii. Pe de altă parte se apropie schimbări importante ale remuneraţiei primite de la un loc de muncă. În plan profesional există în continuare multă forfotă. Poziţia ta socială este controversată, iar ceilalţi îţi urmăresc îndeaproape fiecare pas. Fii prudent, întrucât unele persoane nu văd cu ochi buni ascensiunea ta socială sau relaţia pe care o ai cu şefii. În a doua parte a săptămânii se întrezăresc multe drumuri pe distanţe scurte. Întâlnirile şi dialogurile cu rudele şi prietenii apropiaţi pot fi la ordinea zilei. Nu te baza pe informaţiile primite în această perioadă, deoarece una se gândeşte şi alta se spune, iar adevărul este foarte departe.

Leu

În primele zile ale săptămânii eşti foarte retras şi orientat doar către treburile tale. Unele probleme de sănătate se pot accentua, în special cele legate de sistemul osos, articulaţii şi piele. Fii atent la toate semnalele organismului şi consultă medicul de specialitate. La serviciu se pare că unele activităţi trebuie reluate, întrucât nu au fost rezolvate corect. Relaţiile colegiale devin tesionate, dar încearcă să nu răspunzi la provocări. Gândirea şi comunicarea sunt umbrite, recomandabil fiind să eviţi deciziile majore sau discuţiile în contradictoriu. Foarte interesantă este în această perioadă relaţia ta cu străinătatea. S-ar putea să fii nevoit să călătoreşti departe de ţară în scopuri turistice sau pentru studii. Componenta educaţională se află în vizorul astrelor. Pe de altă parte, dorinţa de rafinare sufletească este la cote înalte. Activităţile culturale, domeniile artistice şi participarea la seminarii cu teme spiriutale sunt cele mai potrivite stării tale de moment. În a doua parte a săptămânii pot apărea chestiuni legate de bani. Sunt posibile cadouri, recompense sau îmbunătăţiri ale salariului primit de la un loc de muncă.

Fecioara

Prietenii şi protectorii îţi sunt alături încă de la începutul săptămânii. Sunt posibile neînţelegeri, veşti alarmante legate de bani, dar fii prudent şi selectează informaţiile ce vin către tine. Mentalul cotidian este la cote scăzute, aşa încât vorbeşte cât mai puţin şi strictul necesar. Hotărârile importante lasă-le pentru o perioadă mai bună. Relaţiile sentimentale pot cunoaşte turnuri deosebite. S-ar putea ca o relaţie mai veche să se strice definitiv. Pentru alţii, relaţiile cu copiii devin prioritare. Capitolul financiar este foarte accentuat de către astre. Beneficiezi de noroc şi deschidere la banii şi bunurile altora, însă nu încerca să forţezi nota. Pot veni către tine oferte de asociere în afaceri foarte tentante. Chiar dacă cunoşti bine scopul afacerii şi oamenii implicaţi, ai răbdare şi nu îţi da acordul repede. Moştenirile şi partajele specifice divorţului sunt alte subiecte ce îţi pot atrage atenţia. În a doua parte a săptămânii te vei simţii mai bine, revenind în mijlocul celorlalţi cu mult entuziasm. Cei dragi îţi pot oferi cadouri sau recompense binemeritate.

Balanta

Domeniul profesional deschide săptămâna pentru tine. Sunt posibile dialoguri aprinse cu un şef, însă sunt momente pasagere. Se pare că vei fi nevoit să îţi orientezi eforturile în sectorul casei şi familiei. Există chestiuni legate de bunuri patrimoniale ce nu au fost soluţionate corect în trecut, iar acum este o perioadă bună de a le rezolva. Un membru al familiei poate avea probleme de sănătate. Acordă-i ajutorul, dar ocupă-te mai întâi de treburile tale. Relaţiile parteneriale sunt interesante şi ai putea primi oferte bune de colaborare. Fii prudent şi nu accepta uşor. Deciziile majore lasă-le pentru o perioadă mai bună.Reţine sfaturile şi îndemnurile primite, deoarece te pot ajuta în activitatea desfăşurată la un loc de muncă. Spre sfârşitul săptămânii, astrele îţi recomandă odihnă şi introspecţie. Se pot accentua problemele legate de aparatul digestiv şi secundar picioare. Foloseşte doar remedii naturiste pentru îmbunătăţirea stării tale generale.

Scorpion

Începutul săptămânii îţi aduce în atenţie relaţiile cu străinătatea. Îţi poţi planifica unele călătorii în ţinuturi îndepărtate, dar se pare că cele în apropierea casei au mai mult succes. Alţii se pot ocupa de forme de instruire necesare locului de muncă. Se pare că ai ceva restanţe la capitolul studii, aşa încât ocupă-te pe îndelete de acest sector. Atenţie la capitolul sănătate! Organismul tău este destul de solicitat, în special pe segmentele capului şi secundar aparatului uro-genital. La serviciu ai multe de făcut, însă selectează priorităţile. Fii prudent în relaţiile colegiale. Ceilalţi nu privesc cu ochi buni succesul tău.  În a doua parte a săptămânii, astrele îţi trimit în ajutor prietenii şi protectorii. Poţi afla informaţii interesante legate de o relaţie sentimentală înfiripată de curând. Nu lua de bun chiar tot ce auzi. Organizează o mică petrecere pentru cei dragi şi lasă grijile deoparte.

Sagetator

În cazul tău, astrele recomandă pentru începutul săptămânii chestiunile financiare. Este vorba despre achitarea taxelor, impozitelor sau datoriilor de orice fel. Alţii, funcţie de caz, se pot ocupa de moşteniri sau documente bancare. Atenţie la salariul primit de la un loc de muncă! Este posibl ca acesta să întârzie sau să se diminueze. Provocarea majoră a următoarelor luni constă în găsirea echilibrului între valorile materiale şi cele spirituale. Atenţie la nivelul energie vitale ce poate fluctua destul de mult! Ocupă-te doar de treburile uşoare.  Vizitarea galeriilor de artă, a muzeelor, vizionarea pieselor de teatru sau participarea la seminarii pe teme spirituale sunt cele mai indicate stării tale. La finalul intervalului analizat pot apărea situaţii conflictuale în carieră. Şefii îţi pot reproşa faptul că te ocupi mai mult de problemele personale în defavoarea celor profesionale. Aplică prudenţa şi discernământul în doze mari. Relaţia cu persoana iubită este destul de tensionată. Cheful tău de distracţii şi aventuri îi poate nemulţumi pe cei din jur.

Capricorn

În primele zile ale săptămânii, astrele îţi recomandă să te ocupi de relaţiile parteneriale şi de colaborările în care eşti implicat sau vrei să te implici. Se pare că eşti nemulţumit de modul cum au evoluat lucrurile într-un proiect comun, însă problema este doar la tine. Începe o perioadă bună de a-ţi reconfigura personalitatea şi modul de raportare la cei din jur. Participarea la cursuri de dezvoltare personală, relaţională sau dialoguri cu specialişti în comunicare ţi-ar fi de mare folos. Achită-ţi taxele, impozitele, datoriile de orice fel sau verifică, dacă este cazul, situaţia documentelor bancare sau a celor specifice moştenirilor. Sănătatea este excelentă, dar urmăreşte îndeaproape segmentele picioarelor, în special coapsele. Atenţie la ce se petrece acasă şi cu membrii familiei! Comunicarea este deficitară, una se gândeşte şi alta se spune. Se recomandă prudenţă în acest sector de viaţă, întrucât discordia îşi poate face de cap. Este posibil ca un membru al familiei să aibă probleme de sănătate sau de altă natură şi să fii nevoit să acorzi ajutor.

Varsator

Treburile de la serviciu deschid săptămâna pentru tine. Relaţiile colegiale lasă mult de dorit, dar atenţie că se pot isca neplăceri destul de greu de controlat sau remediat. Dozează-ţi eforturile, întrucât organismul tău este obosit. Se pot accentua problemele legate de sistemul articulaţiilor. Evită consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirugicale în prima parte a săptămânii. Atenţie la drum şi verifică pe îndelete toate detaliile călătoriei! Alţii se pot ocupa de studii, poate chiar de unele în afara graniţelor ţării. Totuşi examenele, interviurile şi capacitatea de asimilare a cunoştinţelor nu sunt susţinute în această perioadă. Bine este să abordezi cu prudenţă segmentul educaţiei şi să încerci să eviţi deciziile majore. Relaţiile cu prietenii apropiaţi şi cu rudele sunt bune, dar există şi multe neînţelegeri, deoarece mentalul cotidian se află într-un con de umbră. La finalul săptămânii se întrezăresc chestiuni financiare. Îţi poţi achita mai uşor facturile, datoriile sau poţi alcătui planuri de investiţii pe termen lung.

Pesti

Tu începi săptămâna vesel şi bine dispus. Eşti pus pe şotii, însă ceilalţi nu au chef de glumele tale. În privinţa prietenilor se vor repune în discuţie chestiuni mai vechi ce nu au fost înţelese corect sau au rămas nerezolvate. Faţă de unii prieteni s-ar putea să te îndepărtezi şi să te apropii de alte persoane. Dacă eşti implicat în organizaţii umanitare s-ar putea să descoperi lucruri neplăcute şi să încerci să te detaşezi. Sau există şi varianta să aderi la alte grupuri ale căror mentalităţi sau scopuri sunt mai apropiate de sufletul tău. Relaţiile sentimentale cunosc suişuri şi coborâşuri, dar recomandabil este să nu le dai atenţie. Totuşi, fii prudent, întrucât dreptatea este de partea celorlalţi. Relaţiile colegiale sunt tensioante, dar bine ar fi să te ocupi doar de treburile tale şi să nu răspunzi la provocări. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentul inimii. Evită consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, pe cât posibil. Odihneşte-te mai mult şi foloseşte doar remedii naturiste. Spre sfârşitul săptămânii, astrele îţi recomandă să te ocupi de relaţiile parteneriale. Fii atent la bugetul de venturi şi cheltuieli!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii