Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Liceului Teoretic „Carmen Sylva”

ro

08 May, 2014 20:30 2514 Marime text
În data de 9 mai 2014, elevii, cadrele didactice şi comunitatea locală sărbătoresc Ziua Liceului Teoretic „Carmen Sylva” din Eforie Sud. Cu acest prilej, vor avea loc manifestări cultural-artistice variate, atât în incinta instituţiei şcolare, cât şi în afara ei.

Printre activităţile derulate în şcoală, începând cu ora 10.00, se numără: lectură din opera poetei Carmen Sylva, sesiuni de referate, prezentare de carte, dezbateri şi ateliere de lucru pe tematici istorice, concurs de prezentări Power Point cu titlul „Ziua Europei”, momente dedicate poetului Lucian Blaga.

Cuvântări ale invitaţilor şi ale reprezentanţilor unităţii de învăţământ, precum şi o serie de momente artistice vor fi susţinute în cadrul unui spectacol desfăşurat la Teatrul de Vară Eforie. Spectacolul va fi inaugurat la ora 1400 de către elevii ciclurilor gimnazial şi liceal, urmând ca începând cu ora 16.00, să susţină momente artistice preşcolarii şi elevii de nivel primar.

Activităţile sunt deschise publicului larg, iar prezenţa invitaţilor constituie un motiv de bucurie pentru elevii şi cadrele didactice de la Liceul Teoretic „Carmen Sylva” din Eforie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii