Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:17 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Demersuri pentru a-l face cetățean de onoare pe Virgil Coman

ro

10 Aug, 2016 14:25 2448 Marime text

Corina Apostoleanu, directorul Bibliotecii Județene „I.N.Roman“,  a postat pe rețeaua de socializare Facebook un mesaj prin care face apel pentru semnarea unei liste pentru a-l propune pe Virgil Coman, să devină, post-mortem, cetațean de onoare al municipiului Constanța.  Lista va fi înaintatîă către Primăria Constanța.
 
Inițiativa acestui demers aparține, după cum spune mesajul, unui grup de oameni de cultura, istorici, jurnaliști din orașul Constanța.
 
Persoanele care doresc să semneze lista sunt invitați la Biblioteca Județeană, la secretariat, astăzi până la ora 16.00 și joi si vineri, între  orele 8.00 și 16.00. 

„Stimați prieteni, la inițiativa unui grup de oameni de cultură, istorici, jurnaliști din orașul nostru, la Biblioteca Județeana Constanța s-a deschis o listă de semnături, pentru a înainta către Primăria Constanța, propunerea că  Virgil Coman, să devină, post-mortem, cetațean de onoare al municipiului Constanța. Vă invităm la Biblioteca Județeana, la secretariat, pentru a semna această listă. Azi, până la ora 16, joi și vineri, intre 8 și 16. Cu mulțumiri .“ a postat Corina Apostoleanu

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii