Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:19 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Valurile i-au curmat viaţa Turist din Bucureşti, înecat la Eforie Nord

ro

25 Aug, 2014 15:23 3779 Marime text
Un bărbat din Bucureşti s-a înecat, astăzi, în mare, pe plaja din Eforie Nord. Poliţia Staţiunii Eforie a fost sesizată prin 112, pouţin înainte de ora 12.00 cu privire la faptul că o persoană s-a înecat în apele Mării Negre, pe porţiunea de plajă situată în zona Taberei Luminiţa din Eforie Nord.
 
Poliţiştii au stabilit că victima a decedat în apele Mării Negre, pe o porţiune de plajă neamenjată, la o distanţă de aproximativ 30 de metri de mal, fiind scos pe plajă de către turişti, iar personalul medical de la Ambulanţă a încercat resuscitarea bărbatului timp de 40 minute, însă fără rezultat.
 
Din primele verificări, persoana decedată se numeste  Valentin Virgil M., de 64 de ani, din Bucureşti, care ser afla la Eforie în calitate de turist.
 
Reamintim că salvamarii au arborat, azi, steagurile roşii pe plajele de pe litoral din cauza curenţilor extrem de puternici din Marea Neagr. Aceasta înseamnă că, teoretic, nimeni nu ar avea voie să intre în apă mai departe de câţiva paşi de mal. Valurile sunt, şi ele, mari, iar în aceste condiţii, curenţii nu fac decât să agraveze situaţia. Salvamarii spun că turiştii şi chiar şi constănţenii nu conştientizează pericolul şi se aventurează în valuri. Mai mulţi oameni, printre care patru copii au fost salvaţi, azi, de la înec în staţinile româneşti de la Marea Neagră.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii