Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:40 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Valentin Vrabie „Regia de Drumuri cheltuie anual zeci de milioane de euro, fără a se vedea investițiile”

ro

28 May, 2014 18:12 1786 Marime text
Întrebat în cadrul emisiunii Newsdesk de la Dobrogea Tv de ce nu a încercat să reabiliteze DJ 223 din fonduri proprii, atâta timp cât autoritățile județene nu s-au implicat în acest sens, primarul comunei Peștera Valentin Vrabie a răspuns că i-ar fi trebuit bugetul comunei pe 15 ani ca să realizeze o astfel de investiție.
„Este vorba de o investiție de peste un milion de euro în condițiile în care bugetul comunei Peștera este de o sută de mii de euro pe an, vorbesc de bani de investiții. Ar înseamna să nu mai facem nimic în comuna Peștera și așteptăm 15 ani și apoi să facem acel drum, deși la Regia de Drumuri se cheltuie anual zeci de milioane de euro”, a menționat primarul Valentin Vrabie, explicând că sumele invocate de el care ar fi cheltuite de Regia de Drumuri sunt publice, putând fi consultate în acest sens hotărârile Consiliului Județean Constanța.

„Unde se duc acești bani, când drumurile județene vedem cu toții sunt un dezastru? Nu mai spun de aspectul urât existent pe marginea drumurilor județene, care îți creează un disconfort. Se cheltuiesc zeci de milioane de euro fără ca noi să beneficiem de ei! Nu mai spun că pentru aceste drumuri județene plătim și taxe. Aceasta este și mai grav”, a mai afirmat Valentin Vrabie, în emisiunea de la Dobrogea Tv moderată de Cristian Hagi. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii