Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:41 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Sinucidere sau crimă? Cadavrul în descompunere al unui bărbat, scos din apele Canalului Dunăre-Marea Neagră, la Mircea Vodă

ro

31 Aug, 2014 08:38 3080 Marime text
Autorităţile au fost sesizate, prin Numărul Unic de Urgenţă 112 despre faptul că un cadavru pluteşte în apele Canalului Dunăre-Marea Neagră. Persoana care a observat de pe mal imaginea şocantă spune că trupul neînsufleţit se află cam la jumătatea distanţei dintre cele două mari, în dreptul gării CFR din localitatea Mircea Vodă.
 
Un echipaj al Poliţiei Transporturi şi unul de scafandri militari de la ISU Dobrogea se îndreaptă spre locul indicat pentru a verifica dacă, într-adevăr, ceea ce a văzut plutind apelantul este cadavrul unui om. Vom reveni cu amănunte.

Update

Echipajele de intervenţie au scos la mal cadavrul aflat în stare avansată de descompunere al unui bărbat. Acesta avea o funie legată în jurul gâtului, funie de care atârna, pe fundul apei, o bucată de şină de cale ferată. Autorităţile au evaluat vârsta la aproximativ 50 de ani. Poliţiştii încearcă acum să afle identitatea victimei. Criminaliştii examinează cadavrul, însă misiunea este dificilă, din cauza stării de putrefacţie. Necropsia va stabili cauza decesului şi momentul aproximativ în care s-a produs tragedia. Deocamdată, anchetatorii nu exclud nicio variantă:sinucidere sau crimă.

Update 2

Poliţiştii şi procurorii au identificat victima. Este vorba de un bărbat în vârstă de 62 de ani, care plecase de marţi de acasă, din localitatea Faclia. Membrii familiei spun că bărbatul se află la a treia tentativă de sinucidere. Anchetatorii aşteaptă rezultatele necropsiei pentru a da verdictul final asupra cauzei morţii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii