Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:52 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3 Accident groaznic, azi noapte, în Constanţa (galerie foto)

ro

22 May, 2014 08:24 9738 Marime text
Un cititor al cotidianul nostru ne-a trimis pe pagina de Facebook, imagini de la un accident petrecut azi noapte, în jurul orelor 01.30.
Evenimentul a avut loc, în municipiul Constanţa, pe bulevardul 1 Decembrie 1918, aproape de sensul giratoriu, chiar în faţa unei farmacii.
În urma accidentului în care au fost implicate, se pare un autoturism şi un ATV, şase maşini au fost distruse.
Pentru două autoturisme au fost solicitate platformele de transport ca să poată fi ridicate de la locul accidentului.
Potrivit Serviciului Poliţiei Rutiere vinovat de accident este un bărbat de 64 de ani.
Niciunul din şoferi nu consumase alcool.

UPDATE. Comunicatul Serviciului Rutier Constanţa, ora 09.17
În data de 22.05.2014, în jurul orelor 01.35, un bărbat de 64 ani din Constanţa a condus un autoturism, pe bulevardul 1Decembrie 1918, din municipiul Constanţa, dinspre bulevardul Ferdinand către strada Bucureşti şi ajungând în dreptul blocului L28, a pierdut controlul direcţiei de mers, a pătruns pe sensul opus de mers  unde a intrat în coliziune cu cinci autoturisme parcate. 
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară conducătorului auto.

UPDATE 2
Potrivit Mediafax, accidentul a avut loc în jurul orei 01.35, în timp ce Gheorghe Slabu, candidat PPDD la europarlamentare în vârstă de 64 de ani, conducea un autoturism pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din municipiul Constanţa, dinspre bulevardul Ferdinand către strada Bucureşti. La un moment dat, şoferul a pierdut controlul volanului, iar maşina a ajuns pe sensul opus de mers, unde a lovit cinci autoturisme parcate. În urma accidentului, Gheorghe Slabu a fost rănit uşor, fiindu-i acordat primul ajutor de către un echipaj de la Ambulanţă. Bărbatul le-a spus poliţiştilor că i s-a făcut rău şi apoi a pierdut controlul volanului. El a fost testat pentru consum de alcool, rezultatul fiind negativ.

UPDATE 3. Ce spune Gheorghe Slabu despre accident
„Azi-noapte, mă deplasam de bulevadrul 1 Decembrie. Când am ajuns în dreptul sensului giratoriu, farurile unei maşini care venea din sens opus m-au orbit. Cred că nici maşina nu a mai răspuns comezilor mele şi de asemenea mi s-a făcut rău, întrucât mi-am revenit când deja fapta era produsă. În ultima vreme m-am simţit foarte rău, în ultimele zile am fost internat în spital şi pentru probleme cardiologice şi pentru probleme neurologice. Stresul şi oboseala m-au răpus, munca din campania electorală este solicitantă. În prezent sunt internat în Spitalul Judeţean, pe Secţia de ORL“, a declarat Gheorghe Slabu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • constantean 22 May, 2014 14:32 ce nu stai acasa mai tataie, nu ai nepoti, nu ai copii
  • fara nume 22 May, 2014 12:19 dar de ce nu spuneti a cui e masina vinovatului ? este a lui gheorghe slabu ! ADMINISTRATOR ZIUA DE CT: ba scrie cum s-a intamplat. cititi pana la capat