Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:14 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unde va sluji IPS Teodosie de praznicul Adormirea Maicii Domnului

ro

12 Aug, 2014 11:00 4159 Marime text
IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului va oficia mai multe slujbe cu ocazia sărbătorii Adormirii Maicii Domnului.
 
Astfel, mâine, de la ora 17.00, în postul Adormirii Maicii Domnului, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va oficia Taina Sfântului Maslu la biserica „Sfântul Haralambie” din Constanța, pe bulevardul Tomis, nr. 314 bis, zona Boema.

Joi, începând cu ora 11.20, la Crucea Marinarilor de pe Faleza Constanța, Ierarhul Tomisului va oficia ceremonialul religios de pomenire a marinarilor. Tot joi, de la ora 17.00, Înaltpreasfinţitul Teodosie va oficia slujba Vecerniei la biserica „Adormirea Maicii Domnului II” din Constanţa (zona Dacia), iar de la ora 19.30, la mănăstirea „Adormirea Maicii Domnului” din apropierea localității 23 August, va oficia slujba Privegherii, urmată de cea a Prohodului Maicii Domnului și de călugărirea unui viețuitor al mănăstirii.

Vineri, la ora 7.00, Arhiepiscopul Tomisului va săvârşi Sfânta Liturghie la biserica „Adormirea Maicii Domnului – I” din Constanţa (în spatele magazinului Tomis), pentru ca de la ora 10.00 ierarhul să fie prezent la manifestările dedicate Zilei Marinei. La ora 11.15, Înaltpreasfinţitul Teodosie va oficia Taina Sfântului Botez pentru patru copii instituționalizați. Slujba va avea loc la parohia „Adormirea Maicii Domnului” din localitatea Cumpăna.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii