Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:54 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou bilanţ în dosarul “Colectiv” În acest moment, numărul morţilor a ajuns la 54

ro

12 Nov, 2015 17:22 1118 Marime text
Medicii de la Spitalul Bagdasar Arseni au anunţat, în urmă cu puţin timp, un nou deces. Este vorba despre un tânăr de numai 22 de ani care era internat în unitatea spitalicească, victimă a incendiului de la clubul Colectiv. Tânărul se afla în stare critică încă din seara tragediei.
În acest moment, numărul morţilor a ajuns la 54. În spitalele din București mai sunt internați 66 de tineri, iar 14 dintre ei sunt în stare critică și gravă.
În Spitalul Bagdasar-Arseni din capitală mai sunt internaţi 12 răniţi în incendiul din 30 octombrie. Printre aceştia sunt olimpicului la matematică Andrei Bud, student al Universităţii din Bucureşti, basistul trupei Monarchy, Marian Leuşteanu, Andrei Trifu, scafandru de mare adâncime din Mangalia, şi Alexandru Plângu, concurent la X Factor, toţi participând joi la o conferinţă de presă, în care au povestit cum sunt îngrijiţi în Spitalul Bagdasar-Arseni.
Tot astăzi au murit alţi doi răniţi în incendiul din clubul Colectiv - Alexandru Aliman şi Mădălina Strugaru, prietena solistului Goodbye to Gravity, ambii fiind internaţi din 30 octombrie la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii