Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:06 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un magazin din Constanța, călcat de hoți! Furtul a fost înregistrat de camerele video

ro

02 Jun, 2014 19:09 1580 Marime text
Un tânăr din Constanţa și-a însușit de pe rafturi unui magazin toate bunurile care i-au căzut în mână. În tot acest timp, alți doi complici i-au distras atenţia vânzătoarei. Hoţii au mai prădat şi anul trecut acelaşi magazin, transmite România TV.

Furtul a fost înregistrat de camerele de supraveghere din magazin.

Hoţii și-au premediat fiecare pas. Unul dintre ei s-a oprit în pragul magazinului, s-a asigurat că nu mai sunt şi alţi clienţi şi le-a făcut semn complicilor săi că pot intra.

Odată intraţi, doi dintre tineri i-au distras atenţia vânzătoarei cerându-i tot felul de detalii legate de produsele din magazin, iar cel de-al treilea tânăr a mers în spatele magazinului şi şi-a îndesat sub haine mai multe antiperspirante, asigurându-se din când în când că vânzătoarea nu îl vede.

După ce şi-a umplut buzunarele, hoţul a luat decizia să părăsească magazinul. Vânzătoarea a devenit însă suspicioasă şi l-a luat pe tănăr la întrebări. Acesta nu a mai apucat să răspundă, pentru că a luat-o la fugă. În acel moment, complicii săi, un bărbat şi o femeie, au încercat o diversiune, scrie România Tv, şi au anunţat-o chiar ei pe vânzătoare că a fost furată.

Sursă foto: România Tv.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii