Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un junior din Constanţa este vedeta evenimentului Cupa României la karate, la Constanţa (galerie foto)

ro

08 Jul, 2014 09:52 1869 Marime text
Clubul Sportiv Ares Dojo DM - Ashihara Mix Fight organizează, sâmbătă, la Constanţa, în Complexul Sportiv "Tomis" - Flămânda, Cupa României la Ashihara Karate. Evenimentul sportiv "Ashihara Ares Trophy" se află la a patra ediţi şi este dedicat artelor marţiale, competiţie pentru copii, juniori, seniori.
 
Vor fi prezenţi antrenori şi sportivi de excepţie, care s-au făcut remarcaţi în competiţiile naţionale şi internaţionale de Ashihara, Kickbox K1 sau MMA. Printre ei se numără sensei Flavius Predoi, sensei Alexander Babia şi sensei Dan Mătuşea. Printre participanţi se vor afla şi componenţii lotului naţional de la Ares Dojo Constanţa, unul dintre ei fiind Robert Drăgănoiu, juniorul care la vârsta de 13 ani şi jumătate a realizat o dublă performanţă: este dublu campion mondial atât la la formele de măiestrie "kata", cât şi la proba de luptă "kumite" full contact. Robert este şi un elev de excepţie, în urmă cu câteva zile promovând examenul de capacitate cu media 9.91, iar media ultimilor patru ani de şcoală o are "10".
 
Evenimentul este organizat împreună cu Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport Constanţa, sub egida Federaţiei Române de Arte Marţiale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii