Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:29 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat dat în urmărire internațională pentru omor și tâlhărie a fost prins de polițiștii români

ro

22 Aug, 2016 13:13 2055 Marime text
Un individ de 37 de ani, căutat de autoritățile din Grecia pentru complicitate la omucidere și tâlhărie, a fost prins, vineri, de polițiștii din Ghimbav.
 
Bărbatul este suspectat că, în noapte de 23 spre 24 septembrie 2014, împreună cu alte două persoane, ar fi pătruns într-o locuință din regiunea Egaleo, din Grecia, unde l-ar fi ucis pe proprietar și ar fi sustras bijuterii, telefoane mobile și o sumă de bani.
 
După ce a fost prins vineri de polițiștii brașoveni, individul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Brașov care a dispus reținerea lui pentru 24 de ore și ulterior Curții de Apel Brașov, care a dispus arestarea preventivă, pentru 15 zile.
 
Până când vor începe procedurile de extrădare pe numele său, bărbatul va rămâne în custodia polițiștilor de la IPJ Brașov.
 
Pentru identificarea suspectului, polițiștii din Ghimbav au beneficiat de sprijin din partea colegilor din cadrul Biroului SIRENE din cadrul  Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii