Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:53 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un procuror cere apărarea independenţei DNA faţă de declaraţiile lui Nicuşor Constantinescu

ro

16 Jan, 2014 12:47 1877 Marime text
Procurorul Oana Schmidt-Haineala a cerut joi plenului CSM sa fie suplimentata ordinea de zi a sedintei cu sesizarea Inspectiei Judiciare pentru efectuarea de verificari privind apararea independentei DNA fata de declaratiile sefului CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, informeaza Agerpres.

Fosta presedinta a Consiliului Superior al Magistraturii a mai solicitat ca plenul sa se pronunte prin hotarare, cum este procedural, si nu prin adresa.

Dupa centralizarea voturilor, CSM a suplimentat ordinea de zi cu aceasta cerere.

Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, a declarat miercuri, la iesirea din sediul Serviciului Judetean al DNA, unde a fost dus pe baza de mandat pentru audieri, ca ceea ce i se intampla este 'un abuz', sustinand ca a fost luat cu 'japca' pentru a i se aduce la cunostinta ca este invinuit de abuz in serviciu cu privire la realizarea unor proiecte judetene.

"Este un abuz ceea ce mi se intampla. Este o actiune politica a DNA Bucuresti. (...) Astazi eu am fost tratat ca un animal, ca un criminal", a afirmat Constantinescu, adaugand ca nu a fost citat sa se prezinte la DNA.

Sursa: Hotnews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii