Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:12 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei sirieni încercau să intre ilegal în România prin PTF Vama Veche

ro

16 Jun, 2015 10:35 1459 Marime text
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în apropierea frontierei de stat trei cetăţeni sirieni, care intenţionau să intre ilegal în România din R. Bulgaria, pe jos, pe la frontiera verde, destinaţia finală declarată fiind o ţară din Spaţiul Schengen.
 
Astfel, astăzi,  în jurul orei 01.40, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Mangalia au observat cu ajutorul sistemului de termoviziune, in apropierea PTF Vama Veche, trei siluete care se deplasau pe jos, la frontiera verde, dinspre R. Bulgaria spre România.
 
Imediat a fost declanşată o acţiune specifică a Poliţiei de Frontieră, în urma căreia cele trei persoane de sex masculin au fost reţinute şi conduse la sediul PTF Vama Veche pentru cercetări.
 
În urma verificărilor s-a stabilit că persoanele în cauză sunt cetăţeni sirieni, cu vârste cuprinse între 30 şi 47 de ani, care au încercat să intre ilegal în România, pe jos, cu scopul declarat de a ajunge într-o ţară din Spaţiul Schengen.
 
Poliţiştii de frontieră au întocmit cetăţenilor sirieni actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de „intrare în ţară prin trecerea frauduloasă a frontierei de stat”, urmând ca la finalizarea cercetărilor grupul de cetăţeni sirieni să fie predat autorităţilor de frontieră din R. Bulgaria, conform protocolului existent între cele două state.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii