Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei bărbaţi reţinuţi după ce au distrus mobilierul unui popas din Valu lui Traian şi au agresat trei persoane!

ro

22 Jul, 2016 15:43 2052 Marime text
Ca urmare a cercetărilor efectuate privind comiterea faptelor de lovirea sau alte violențe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, polițiștii din cadrul Secției 1 Rurale Constanța au identificat trei barbați cu vârste cuprinse între 37 și 44 de ani, bănuiți de comiterea faptelor.
 
În fapt, la data de 19 iulie 2016, ora 23.00, cei trei bărbați, având asupra lor obiecte contondente, au pătruns în curtea  unui popas turistic, din localitatea Valu lui Traian, unde, în urma unui conflict spontan, au distrus mobilierul din interiorul localului și au agresat trei persoane.
        
Astăzi, polițiștii din cadrul Secției 1 Rurale Constanța, împreună cu cei de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale și de la Posturile de poliție Cumpăna și Agigea, au efectuat trei percheziții la domiciliile persoanelor bănuite de comiterea faptelor, ocazie cu care au identificat bunurile care au fost folosite la săvârşirea faptelor.
 
Cei în cauză au fost reținuți pe bază de ordonanțe, urmând ca astăzi să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventive.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii