Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:46 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu - „Victor Ponta e un premier corupt profund”

ro

05 Dec, 2013 17:52 1395 Marime text
Traian Băsescu a declarat în urmă cu scurt timp că Victor Ponta e un premier corupt profund, care încearcă să-şi ascundă hoţia sub acte normative.

„A încercat să facă să dispară 400 mil dolari datoraţi de Rompetrol ascunzându-se sub o lege declarată neconstituţioanlă. E corupt pentru că a vrut să-şi ascundă sub lege aranjamantele pentru Roşia Montana. E corupt pentru că a luat 2.800 hectare de pământ de la academia agricolă şi le-a transferat la CJ Braila.
Au şi început să facă o licitaţie de arendă şi când au aflat că mă interesez ce se intamplă cu terenurile au renunţat şi spun că un an dau înapoi terenul, timp de un an, când îmi termin mandatul”, a mai spus preşedintele.

Amintim că preşedintele Traian Băsescu susţine în aceste momente o conferinţă de presă, la Palatul Cotroceni.

„Şmecherii nu cumpără pământ, ci iau în arenda de la stat. Ponta e profund corupt pentru că încearcă şi ăi facilitează lui Ghiţă foarte multe contracte.
Protejatul lui e principalul jucător in instituţiile guvernamentale cand e vorba de proiecte IT, oricât se ascunde el, că şi-a dat firmele.
E prima dată când avem un premier cu o cadenţă atât de ridicată, care încearcă să-şi ascunda actele de corupţie sub legi. Nu cred ca va merge foarte mult”, a mai spus preşedintele.

Despre acciza la combustibil

„Ponta a crezut că se va ascunde cu introducerea acestei accize sub scrisoarea transmisă şi aprobată de FMI. Acesta e al doilea motiv pentru care nu am semnat scrisoarea, am înţeles ce voia să facă. Laş ca întotdeauna, voia să-şi ascunda furtul pentru partid, pe care îl gestionează împreuna cu Dragnea, acoperit de semnătura mea către Fond. Încerca din nou să se ascunda sub semenatura cuiva pentru a fura”.


Sursa: HotNews.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii