Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:30 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE.Traian Băsescu intervine în scandalurile zilei „Ponta e profund discreditat în interiorul UE, îl rog să nu facă parte din Guvern/ El nu poate fi un prim-ministru credibil”

ro

04 Dec, 2014 18:37 1996 Marime text
 
Președintele Traian Băsescu face în acest moment declarații de presă la Palatul Cotroceni.

Șeful statului a început prin a spune că „Voi exprima câteva puncte de vedere cu privire la ce se întâmplă în viaţa politică. Observ că domnul Victor Ponta a intrat într-o frenezie a formării unui nou Guvern. Poate este legitim acest lucru, mai ales că UDMR a anunţat că se vor retrage de la guvernare, din motive numai de ei ştiute. Prezența lui Victor Ponta este o discreditare pentru România”

„Nici în turul 1, nici în turul 2 nu s-au creat condiţii în străinătate pentru a se vota. Nimeni din UE nu crede că acest lucru a fost întâmplător, având în vedere că stânga nu este votată în Europa. În al treilea rând, plagiatul domniei sale. Nicăieri în Europa nu a existat un politician care să nu demisioneze după un caz de plagiat. Pentru domnul Ponta nu contează, pentru că are o biografie falsificată. A fost un ofiţer acoperit, fiind în ilegalitate. Îl rog pe Victor Ponta să îşi asume un nou Guvern, dar din care să lipsească pentru credibilitatea României. Fac apel la Victor Ponta că a devenit un bolovan pentru România”, a declarat Traian Băsescu.

„Marea problemă rămâne credibilitatea domnului Victor Ponta în fruntea Guvernului. Domnul Victor Ponta îi face un deserviciu României în acest moment, el nu poate fi un prim-ministru credibil”, a conchis Traian Băsescu. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii