Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tomis Rent SRL îşi schimbă sediul social

ro

17 Feb, 2016 21:32 2029 Marime text
Asociaţii firmei SC Tomis Rent SRL au luat o serie de hotărâri importante pentru firmă, în urma adunării generale. Prin urmare, Vasilica Popescu, născută în comuna Deleni, şi Viorel Popescu, născut în Constanţa, au decis schimbarea sediului social al firmei Tomis Rent SRL de pe bulevardul 1 Mai. Sediul se va afla pe şoseaua Mangaliei.
 
Precizăm că firma a avut numeroase contracte cu instituţiile publice de interes local. Dacă din 2008 şi până la începutul lui 2010 licitaţiile organizate de CJC şi Primăria Constanţa pentru furnizarea de dulciuri, fructe, jucării şi articole de îmbrăcăminte erau câştigate de SC Daroff SRL, pe „podium” a urcat, la sfârşitul lui 2010, o altă firmă din Constanţa, SC Tomis Rent SRL. Firma, având atunci un obiect principal de activitate cu totul diferit de cel al contractelor câştigate - „închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate” -, aparţine, după cum precizat, afaceristului Viorel Popescu, asociat cu Vasilica Popescu.
 
La sfârşitul anului 2014, SC Tomis Rent SRL declarase o cifră de afaceri de 2.143.864 lei, un profit net de 277.510 lei şi şase salariaţi.

Citeşte şi Încă o firmă apropiată CJC-ului şi Primăriei Constanţa, Tomis Rent SRL, se apucă de construit
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii