Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:45 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sute de șoferi au rămas pietoni în urma unei acțiuni de amploare a polițiștilor. Mii de amenzi au fost aplicate într-o singură zi

ro

13 Jan, 2018 12:44 2644 Marime text
Aproape 600 de permise de conducere au fost reținute și peste 4.700 de sancțiuni au fost aplicate, în urma unei acțiuni desfășurate ieri de polițiști, pentru creșterea siguranței rutiere, informează Poliția Română. 
 
La data de 12 ianuarie a.c., sub coordonarea de specialitate a Direcției Rutiere a Poliției Române, polițiștii rutieri din toată țara au acționat pentru creșterea gradului de siguranță în trafic.
 
În urma activităților desfășurate în teren, polițiștii au constatat 52 de infracțiuni și au aplicat 4.705 de sancțiuni contravenționale la regimul circulației pe drumurile publice.
 
Potrivit IGPR, dintre sancțiunile aplicate, 420 au fost pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor, 37 pentru neacordarea priorității de trecere autovehiculelor, 403 pentru nerespectarea obligației de a purta centura de siguranță și 199 pentru folosirea telefonului mobil în timpul condusului, fără dispozitiv de tip ,,mâini libere”.
 
De asemenea, 1.587 de sancțiuni au fost aplicate pietonilor, iar alte 21, celor care au condus sub influența băuturilor alcoolice.
 
Totodată, ca măsură complementară, au fost reținute 585 de permise de conducere și 117 certificate de înmatriculare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii