Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:49 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ponta „Sunt aberante declarațiile unor politicieni că ar trebui să ne închidem granițele”

ro

02 Sep, 2015 22:55 847 Marime text
 
Premierul Victor Ponta afirmă că unii politicieni, din „populism", fac declarații „aberante" potrivit cărora țara noastră ar trebuie să-și închidă granițele, uitând momentul când românii au putut circula liber în Europa, șeful Guvernului adăugând că România este o țară model de conviețuire pașnică între confesiuni și de respect pentru toți cetățenii, relatează Agerpres.

„Unii politicieni, din populism sau pentru că nu-i mai bagă nimeni în seamă, fac tot felul de declarații aberante — cum că ar trebui să închidem granițele, să nu primim pe nimeni în țară. Serios? Dar când românii au mers în Europa, ne-a plăcut! Trebuie să mergem într-o direcție europeană. România e o țară model de conviețuire pașnică între confesiuni, de respect pentru toți cetățenii, indiferent de religia pe care o au sau dacă nu au nicio religie!", a scris premierul pe Facebook, miercuri seară. 

România ar trebui să refuze să primească imigranți pe teritoriul ei și nu trebuie să-și asume drama refugiaților, consideră fostul președinte Traian Băsescu. 

„România ar trebui să refuze să primească migranți pe teritoriul ei. Nu este jocul nostru, nu este problema noastră, nu noi suntem magnetul pentru acești oameni, pe de o parte. (...) România nu trebuie să-și asume parte din drama acestor amărâți. Sunt alții care au responsabilitate în Europa, care trebuie să-și asume, pentru că sunt printre cei care au contribuit la crearea haosului în statele acestea", a declarat Băsescu, într-o intervenție telefonică la B1 tv. 




Sursa: Agerpres
Sursa foto: voceatransilvaniei.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii