Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:24 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiripesurse.ro Trei accidente în lanț pe DN1

ro

26 Dec, 2015 16:28 1249 Marime text

Tragedie pe DN1. Trei accidente rutiere au avut loc, sâmbătă după-amiază, în decurs de o jumătate de oră, pe DN 1, între Bucureşti şi Sinaia, cel mai grav producându-se în localitatea Tătărani, unde o persoană aflată pe marginea drumului a murit după ce a fost lovită de o maşină proiectată în afara şoselei.

Potrivit datelor furnizate de Poliţia Judeţeană Prahova, trei accidente rutiere au avut loc, sâmbătă după-amiază, pe DN 1. Cel mai grav accident a avut loc la Tătărani, un sat situat la câţiva kilometri de Ploieşti. Conform primelor date de la faţa locului, şoferul unui autoturism care circula dinspre Bucureşti către Ploieşti nu s-a asigurat în momentul în care a vrut să schimbe banda de mers şi s-a ciocnit cu altă maşină care se deplasa în acelaşi sens şi care a fost proiectată în afara şoselei.
 
O persoană aflată pe marginea drumului a fost lovită de autoturismul care circula regulamentar şi a murit pe loc, iar doi pasageri din maşini au fost răniţi. Un alt accident a avut loc, după câteva minute, tot pe DN 1, în localitatea Breaza. Potrivit primelor date, în accident au fost implicate trei autoturisme, iar o persoană a fost rănită. Ce de-al treilea accident rutier, fără victime, s-a produs pe serpentinele de la Posada. DN 1 este aglomerat, sâmbătă, în special în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei, spunemediafax.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii