Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:50 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sinéad O'Connor a scris pe Facebook că vrea să se sinucidă

ro

30 Nov, 2015 07:29 1208 Marime text
Cântăreața irlandeză Sinéad O'Connor a încercat să își pună capăt zilelor aseară, potrivit unui mesaj pe pagina sa de Facebook, a cărui autenticitate nu a putut fi verificată pentru moment.
 
Artista și-a exprimat durerea că nu mai poate avea legături cu familia sa, din cauza unui "oribil lanț de trădări". "Am luat o supradoză", mai scrie în mesaj, fără a fi precizat dacă este vorba despre droguri sau medicamente.
 
"Nu există alt mod de a obține respect. Nu sunt la mine acasă, sunt într-un hotel, undeva în Irlanda, sub un alt nume (...) Dacă nu aș fi publicat asta, copiii mei și familia nici nu ar fi știut. Aș putea fi moartă de mai multe săptămâni fără ca ei să știe", mai este scris în mesaj.
 
Potrivit unei surse din rândul poliției irlandeze, cântăreața a fost "localizată în condiții de siguranță", notează Agerpres.
 
Mai devreme în cursul anului, Sinéad O'Connor și-a anulat toate concertele deoarece fiul ei suferă de "probleme de sănătate care îi pun viața în pericol". De asemenea, în luna august, a fost supusă unei histerectomii, operație de îndepărtare a uterului.
 
Sursa foto: theatlantic.com  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii