Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:10 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şi-au făcut un cadou prea scump în seara de Crăciun Trei tineri au furat 250.000 de lei dintr-o locuinţă. O parte din bani, ascunsă în pădure

ro

04 Jan, 2015 12:29 1330 Marime text
Trei tineri din judeţul Suceava sunt cercetaţi pentru furt, doi dintre ei fiind arestaţi preventiv, după ce ar fi furat 250.000 de lei, bijuterii şi diverse bunuri dintr-o locuinţă, ei ascunzând o parte din bani în pădure, iar cu restul cumpărând o maşină, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, în 28 decembrie, poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat de 62 de ani din municipiul Suceava că în perioada 23-28 octombrie din locuinţa sa din comuna Dărmăneşti, care nu este locuită, au fost furaţi bani, diferite scule şi aparate medicale.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că, prin forţarea sistemului de închidere de la uşa bucătăriei de vară, persoane necunoscute au furat cinci butelii, un flex şi o bormaşină. De asemenea, geamul de la uşa de acces de la casă a fost găsit spart, iar din interior au fost furaţi bani, bijuterii din aur şi argint, îmbrăcăminte şi alte bunuri.

Oamenii legii au făcut şi trei percheziţii domiciliare în localităţile Dărmăneşti şi Pătrăuţi, fiind identificaţi suspecţii furtului - un tânăr de 18 ani, din comuna Dărmăneşti şi doi de 19 ani, din comuna Pătrăuţi.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Anca Badale, a declarat că tinerii au furat suma de 250.000 de lei.

Poliţiştii au stabilit că în noaptea de 25 decembrie cei trei au intrat în locuinţa nelocuită şi au furat bani, valută, bijuterii din aur şi diferite bunuri de uz casnic. Ulterior, cu o parte din banii furaţi, tânărul de 18 ani din comuna Dărmăneşti şi-a cumpărat un autoturism, care a fost indisponibilizat de poliţişti pentru recuperarea prejudiciului.

De asemenea, pe un teren împădurit de lângă locuinţa acestuia poliţiştii au găsit ascunşi bani - lei şi valută -, precum şi mai multe bijuterii, iar în locuinţă, bunuri provenite din furt care au fost restituite proprietarului, relatează Mediafax.

Sursa: Mediafax.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii