Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:58 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep a devenit principala favorită Serena Williams s-a retras din turneul WTA de la Roma

ro

14 May, 2015 16:48 907 Marime text
 
Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, numărul unu mondial, și-a anunțat retragerea din turneul WTA de la Roma, au anunțat astăzi organizatorii acestei competiții, dotată cu premii în valoare de 2.428.490 dolari.

Campioana din Statele Unite nu a precizat motivele acestui forfait, care s-a produs înaintea partidei pe care urma să o dispute în optimile de finală, împotriva compatrioatei sale Christina McHalle, însă pare să fie vorba de o durere la un cot, care o jenează de câteva săptămâni, precizează L'Equipe.

Acest abandon a intervenit la câteva minute după eliminarea surorii sale, Venus Williams, în fața româncei Simona Halep (6-2, 6-1), tot în optimile de finală.

Tot joi, britanicul Andy Murray, numărul 3 mondial, și-a anunțat retragerea din turneul ATP de la Roma, invocând o stare de oboseală accentuată.

În aceste condiţii, Simona Halep a devenit principala favorită a turneului din capitala Italiei. Ea va juca vineri, în sferturile de finală, împotriva Alexandrei Dulgheru. Joi seara, de la ora 22.00, va juca pentru un loc sferturi şi Irina Begu, care o va avea ca adversară pe bielorusa Victoria Azarenka, fostă număr 1 mondial. Dacă va câştiga, Irina Begu va juca în sferturile de finală împotriva Mariei Şarapova.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii