Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 4. Raluca-Andreea Trandafir a depus jurământul în calitate de nou consilier local Ședință ordinară a Consiliului Local Constanța (galerie foto)

ro

31 Jul, 2015 11:47 2893 Marime text
 
Consiliul local al municipiului Constanţa se reunește, astăzi, începând cu ora 12.00, în şedinţă ordinară, în sala „Remus Opreanu” a Consiliului Judeţean Constanţa.

UPDATE 4, ora 13.13

În cadrul ședinței ordinare a Consiliul Local al municipiului Constanţa s-a ținut un moment de reculegere in memoriam consilierului județean Nicolae Fronescu.

Citește mai multe: MOMENT DE RECULEGERE ÎN ȘEDINȚA ORDINARĂ LA CONSILIUL JUDEȚEAN CONSTANȚA PENTRU NICOLAE FRONESCU​

UPDATE 3, ora 12.34

Horia Tecău a devenit cetățean de onoare al municipiului Constanța. Proiect de hotărâre privind acordarea titlului de „Cetăţean de onoare al municipiului Constanţa” lui Horia-Vald Tecău a trecut. 

Citește mai multe: HORIA TECĂU A DEVENIT CETĂȚEAN DE ONOARE AL MUNICIPIULUI CONSTANȚA​

UPDATE 2, ora 12.20

Raluca-Andreea Trandafir a depus jurământul în calitate de nou consilier local. Aceasta îi ia locul în Consiliul Local Municipal Constanța lui Răducu Popescu.
 
Proiect de hotărâre privind validarea în funcţia de consilier local a doamnei Raluca-Andreea Trandafir a fost inițiat de viceprimarul Decebal Făgădău.


UPDATE 1, ora 12.14

Ședința ordinară a început, participând doar 24 din cei 26 de consilieri locali. 

Proiectul de hotărâre privind „retragerea dreptului de administrare al SC Ecosal SRL asupra terenului în suprafaţă de 14.607 mp situat în municipiul Constanţa, Fundătura Ialomiţei”, a fost retras de pe ordinea de zi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii