Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:12 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se pregătește o lovitură care schimbă scena politică. Vezi despre ce este vorba

ro

08 Jun, 2014 21:11 1611 Marime text
Mâine ar urma să aibă loc ultimele negocieri între PSD și PP-DD privind încheierea unui acord. Dan Diaconescu a declarat, în urmă cu puțin timp la România Tv, că nimic nu este sigur, dar dacă acordul se va semna, mâine sau săptămâna viitoare, „va fi un eveniment de notat în Cartea recordurilor”. „Pentru prima dată după 25 de ani, un partid se înființează, participă la locale, parlamentare și europarlamentare și după doi ani intră la guvernare”, a declarat Dan Diaconescu cu privire la PP-DD. 

Dan Diaconescu a susținut că acordul cu PSD se va încheia doar dacă se va considera că îi va putea mulțumi pe cei un milion trei sute de mii de oameni care au votat PP-DD-ul.

Dan Diaconescu a vorbit de existența a o sută de puncte pe care își dorește să le rezolve dacă PP-DD intră la guvernare. Diaconescu a vorbit și de intenția de a trece prin Parlament anumite proiecte legislative pe care, dacă acordul se va semna, înseamnă că parlamentarii Puterii s-au angajat să le și voteze.

Unul dintre proiecte face trimitere la mărirea alocațiilor copiilor începând cu data de 1 iulie. Dan Diaconescu a spus că un proiect legislativ în acest sens există de peste un an de zile, fiind inițiat de Liliana Mincă. Proiectul prevede ca alocațiile copiilor să crească de la 40 de lei la 200 de lei, explicând că promovarea unui astfel de proiect nu presupune un efort financiar exagerat, susținând că banii pentru alocații pot fi luați din averile ilicite sau din recuperarea TVA-ului.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii