Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:03 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se întâmplă în România Ca în filmele horror. I-a tăiat clitorisul că s-a îndrăgostit de alt bărbat

ro

04 Nov, 2013 07:54 3447 Marime text
Din cauza ca s-a îndrăgostit de un alt bărbat, o adolescentă din Iaşi a fost torturată în cel mai înfiorător mod: i-a fost taiat clitorisul. Fata provine dintr-o familie organizata, cu parinti care o iubesc si care au avut grija de ea pana la aceasta varsta.
La scoala a avut rezultate bune.

Mai mult, este o fire credincioasa, cu frica de Dumnezeu. Din naivitate, a cazut in plasa unor tineri care au trimis-o direct in iad. In perioada Sarbatorii Sfintei Parascheva, copila de 14 ani a mers la Mitropolie pentru a se ruga. In timp ce se afla la coada pentru a ajunge la moaste, trei tineri au intrat in vorba cu ea: doi baieti, Florin Lazariuc si Gheorghe Buruiana, impreuna cu Simona Valache. De la discutiile religioase au ajuns destul de repede la cele legate de bani si planuri de viitor. 
Astfel, cei trei i-au propus fetei sa mearga cu ei la Bucuresti, pentru ca acolo o vor putea ajuta sa faca rost de bani. I-au promis ca-i vor gasi ceva de munca, astfel incat ea sa fie multumita. Lipsita de orice experienta de viata, suparata pe parintii cu care avea conflicte normale varstei, fata a acceptat invitatia. Numai ca, dupa ce a ajuns in Bucuresti, copila si-a dat seama ca toate promisiunile erau mincinoase.
Ameninţată şi umilită
Cei trei erau de fapt boschetari care traiau pe unde apucau si mancau din tomberoane. A fost dusa intr-o camera insalubra, mizerabila, fara curent electric sau alte utilitati. A fost violata si batjocurita in repetate randuri. Nu a mai avut nicio sansa sa riposteze, pentru ca nu putea fugi si nici nu avea bani sa ajunga la Iasi. A fost amenintata cu moartea, torturata si obligata sa cerseasca in zona Garii de Nord. Atunci cand nu se supunea indicatiilor date, fata era batuta si arsa cu tigara. A trait intr-un iad adevarat. Simtea ca nu mai poate face nimic pentru a scapa. Insa fata s-a indragostit de un alt baiat si ar fi intretinut relatii sexuale cu acesta. In momentul in care au aflat, cei trei "stapani" ai adolescentei s-au suparat foarte tare. Au stabilit sa-i aplice o pedeapsa exemplara: sa-i taie clitorisul. Anchetatorii sustin ca Florin Lazariuc si Gheorghe Buruiana au tinut-o de maini si de picioare, iar Simona Valache i-a taiat clitorisul. In cele din urma, dupa aproape un an de chinuri, fata a reusit sa ajunga la Iasi. In tot timpul in care a fost plecata, membrii familiei au facut o ancheta proprie pentru a o gasi. Au mers prin mai multe orase mari din tara, au luat legatura cu totii prietenii ei, insa n-au anuntat politia. In momentul in care fata a ajuns acasa si au vazut-o in ce hal arata, parintii au internat-o in spital. De la unitatea medicala, informatia a ajuns la procurori si de aici a fost declansata o ampla ancheta, in urma careia cei trei au fost arestati preventiv la finalul saptamanii trecute.
Sursa: bunaziuaiasi.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Contele de Monte Cristo 05 Nov, 2013 11:51 De ce nu a-ti postat comentariul? daca ar fi copilul vostru ce a-ti face? Eu a-s proceda ca-n filmul,,Law Abiding Citizen - Motivat să ucidă (2009) ".Sa nu ma judece cei care nu au copii.Punct.
  • Contele de Monte Cristo 05 Nov, 2013 11:44 I-as cauta, si i-as omora cu incetinitorul. Vezi filmul,,Law Abiding Citizen - Motivat să ucidă (2009)