Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:37 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal în showbiz Claudia Pavel - „Nu m-am așteptat că mă voi duce la Antena Stars și voi pleca de acolo înjurată”

ro

04 Oct, 2014 22:09 2907 Marime text
Claudia Pavel, cunoscută drept Cream, povestește că a avut parte de un episod total neplăcut petrecut la Antena Stars, după emisiunea lui Mihai Morar „Rai da'buni”, de vineri seara.

Vedeta originară din Mangalia, care s-a stabilit în SUA, a povestit pe pagina de Facebook, prin ce experiență neplăcută a trecut vineri seara.

„Dragii mei,in seara aceasta (vineri seara) am avut neplacerea de a fi prezenta la emisiunea Rai da' Buni, unde am avut marea dezamagire de a gasi un prezentator (Mihai Morar) rasist, abuziv, ignorant, neprofesionist, plin de ura, agresiv.
De luni 29 septembrie, cand echipa raida'buni a fost prezenta la premiera filmului meu "Terapie pt crima" si nu au mai avut timp sa intram in direct am stabilit ca miercuri voi fi invitata in platoul emisiunii"pentru a avea timp"(asa mi s-a spus) pentru a vorbi despre film, lansarea unui nou single si in general despre proiectele mele.
Am fost amanata pana astazi, cand am facut un efort sa ajung pentru ca a trebuit sa scurtez o alta filmare pentru a ajunge la ei in emisiune deoarece au insistat foarte mult sa vin.
Subiectele din emisiune au durat mai mult decat a fost prevazut, probabil, si au ramas fix 5 minute pentru mine la sfarsit sa vorbim si sa si cant piesa.
Nicio problema pana aici, se mai intampla, mai ales ca era vorba de o batranica care avea nevoie de ajutor.
Cand am intrat in platou, Mihai Morar mi-a adresat doua propozitii si bineinteles ca abia am avut timp sa-i raspund, mi-a spus ca am un copil mulatru si ca m-am mutat definitiv in Romania, asa a presupus el... nu stia de ce am venit la emisiune, nu l-a interesat de ce am fost invitata de catre propria-i echipa.. reactia normala, decenta, profesionista, de bun simt, ar fi fost niste scuze si promisiunea ca vom avea alta data timp de vorbit despre ceea ce am fost initial invitata sa vorbesc.
Dupa ce am iesit din live, am avut "indrazneala" de a-l intreba ce s-a intamplat.(pe un ton prietenos,calm).
Raspunsul a fost unul socant, abuziv, pe un ton foarte ridicat (tipat), intrebandu-ma intr-un mod foarte agresiv "care e problema mea" si "de ce ma cert cu el"? eu i-am spus ca nu ma cert cu el si ca il rog sa se calmeze si l-am intrebat de ce tot ce a putut sa zica este o remarca rasista la adresa fiului meu si faptul ca m-am mutat definitiv in Romania,dupa care m-a grabit sa cant .
Mi-a spus (urland,gesticuland,aprinzandu-și o tigara tremurand de nervi,printre mai multe injurii pe care nu am cum sa le reproduc ca nu gaseste nimic gresit in ceea ce a spus el...
Domnule Morar,(si toti cei care faceti aceasta greseala,incepand cu cei care au scris articolul despre logodnicul si copilul meu pe wowbiz.ro)
Oamenii pot fi albi,creoli,galbeni,rosii,roz,verzi etc.. atunci cand te referi la o persoana si primul lucru pe care il spui pentru descrierea persoanei intr-o discutie este culoare pielii acestuia, se numeste rasism.
Potrivit legii audiovizualului este o forma de discriminare referirea la rasa,etnie,religie,orientare sexuala si se sanctioneaza potrivit legii...”

sursă foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii