Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:56 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SC UTI Servicii Portuare SA înfiinţează un nou punct de lucru

ro

30 Jul, 2015 13:53 2666 Marime text
 
În Monitorul Oficial 3792 a fost publicată decizia nr. 1 din 16.01.2015 a administratorului unic al SC UTI Servicii Portuare SA. 
Adrian 
Popescu, administratorul firmei amintite, persoană juridică cu sediul în Bucureşti, şoseaua Olteniţei nr. 107A, a emis următoarea decizie:
Articolul 1:
Se aprobă desfiinţarea punctului de lucru al societăţii – Constanţa, Port, Centrala Telefonică, etaj 1, camera 16, judeţul Constanţa.
Articolul 2:
Se aprobă înfiinţarea unui nou punct de lucru pentru soecietate: Constanţa, Incinta Port, clădire Sucursala Comunicaţii Port, judeţul Constanţa.
Articolul 3:
Se împuterniceşte Mihai Popescu, în calitate de administrator unic, să semneze actul constitutiv al societăţii actualizat cu modificările de la art. 1 şi 2 din prezenta Decizie.
Articolul 4:
Se împuterniceşte Mihaela Anibah, cetăţean roman, născută în Hunedoara, dar domiciliată în Bucureşti pentru ca „în numele nostru şi pentru noi, să îndeplinească toate formalităţile privind înregistrarea menţiunii asupra celor înscrise în prezenta Decizie, la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Bucureşti”. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii