Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:07 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sărbătoarea Recoltei şi a Vinului Dobrogean Vezi când începe

ro

11 Sep, 2013 13:02 3010 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa şi Consiliul Judeţean Tulcea organizează, in premieră,  Sărbătoarea Recoltei şi a Vinului Dobrogean.

Evenimentul este susţinut de primăriile din cele două judeţe ale Dobrogei, precum si de prefecturile si instituţiile, de profil, deconcentrate din Constanţa si Tulcea. La Sărbătoarea Recoltei şi a Vinului Dobrogean sunt invitaţi toţi producătorii de produse tradiţionale dobrogene, dar şi fermieri, legumicultori, pescari, crescători de animale şi viticultori, originari din Dobrogea istorică. Dobrogenii sunt invitaţi, în perioada 27 septembrie - 6 octombrie 2013, la Pavilionul Expoziţional din Constanţa să îşi facă tradiţionalele provizii pentru iarnă, direct de la producători, la preţuri fără concurenţă.

Nu vor lipsi grătarele cu mici, pastramă, peşte, ceaunele cu fasole si  sărmăluţe, stropite din belsug cu cel mai bune vinuri şi musturi dobrogene.
Specatcolul va fi asigurat de cele mai cunoscute ansambluri tradiţionale ale Dobrogei, dar şi de cei mai cunoscuţi interpreţi de muzică populară din România.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii