Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:37 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre Salvamarul din Mamaia, readus la realitate de judecători

ro

08 May, 2013 16:21 1509 Marime text
Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a uitat ieri de fete, petreceri şi cluburi de noapte. El a revenit în faţa Justiţiei la un nou termen în dosarul „Retrocedărilor ilegale” şi nu a scăpat niciun moment să se dea în spectacol.

Mazăre a stat toată ziua la Curtea de Apel Bucureşti la procesul în care este acuzat că, alături de alte 36 de persoane, a păgubit statul şi Primăria Constanţa cu 114 milioane de euro.

Edilul a venit îmbrăcat la patru ace, costum negru, cămaşă vernil, pantofi verzi şi ochelari de soare. „Întotdeauna respect instanţa, dacă are putere de viaţă şi de moarte asupra ta. Doar nu vreţi să vin în izmene la judecată? E vorba de o decenţă, una e una, alta e alta”, s-a răţoit Mazăre.

Inculpatul cu videoclip

Recent, el a fost protagonistul unui clip de promovare a staţiunii Mamaia şi a apărut îmbrăcat într-un costum de salvamar extrem de mulat.

Judecătorul de caz a admis ieri că trebuie efectuate trei expertize: una geotehnică, una topo-cadastrală şi una imobiliară, privind terenurile presupus retrocedate ilegal de către cei judecaţi în acest caz. Iepuraşul a venit cu expertizele Instanţa a stabilit un nou termen de judecată în proces pentru luna viitoare, atunci când va primi de la avocaţii acuzaţilor obiectivele celor trei expertize.

„Iepuraşul mi-a adus o expertiză pe care o aştept de opt ani şi care este normal să fie. La termenul viitor se discută obiectivele. Instanţa a aprobat această expertiză care trebuia să fie făcută de opt ani. Dacă ar fi fost făcută de procurori una neutră, nu mai băteam drumurile la Bucureşti şi nu mai cheltuia statul atâţia bani”, s-a plâns, la ieşirea din sala de judecată, edilul Constanţei.

Sursa: Evz.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii