Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Care sunt mediile cu care s-a intrat la Academia Navală "Mircea cel Bătrân", Secţia Civil (documente)

ro

23 Jul, 2016 16:52 28224 Marime text
Absolvenţii de clasa a XII-a care vor să devină marinari şi au susţinut examenul de admitere la Academia Navală "Mircea cel Bătrân" din Constanţa trec astăzi prin emoţii mari!

Pe pagina electronică a instituţiei de învăţământ superior au fost publicate rezultatele pentru persoanele care au susţinut examenul de admitere la cele două facultăţi din cadrul Academiei.

Astfel, în cadrul facultăţii de Inginerie Mecanică,la secţia Civil, la specializarea Electromecanică navală, prima medie de la burse este de 9,31, iar ultima medie este de 8,42. La specializarea Transport maritim şi fluvial, din cadrul aceleiaşi facultăţi, la burse, prima medie de intrare este de 9,92, în timp ce ultima medie de admitere la burse este de 9,11.

La Facultatea de Navigaţie şi Management naval, la secţia Civil, prima medie de intrare la burse, la specializarea Navigaţie şi Transport maritim şi fluvial, este de 9,92, în timp ce ultima medie de intrare la burse, la aceeaşi specializare, este de 9,11. La specializarea Inginerie şi managemnet naval şi portuar, din cadrul aceleiaşi facultăţi, prima medie de intrare la fără taxă este de 9,66, în timp ce ultima medie de intrare este de 8,83.

De menţionat că acestea sunt mediile de admitere pe locurile cu burse şi nu mediile de admitere la învăţământul „cu taxă". De asemenea, este important de precizat faptul că acestea sunt mediile de admitere pentru învăţământul cu frecvenţă şi nu pentru învăţământul cu frecvenţă redusă.

Pentru mai multe detalii despre mediile obţinute de candidaţi la examenul de admitere din cadrul Academiei Navale "Mircea cel Bătrân", puteţi consulta secţiunea "Documente". 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii