Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:58 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a lansat în dezbatere o lege a familiei

ro

01 Jun, 2015 13:38 1246 Marime text
Președintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a anunțat astăzi că a lansat în dezbatere o lege a familiei. Astfel, îi invită pe cei interesați să își spună punctul de vedere, informează B1 TV.

„Cred că sunt multe facilităţi pe care le au familiile în România, fie că vorbim de părinţi, fie că vorbim de copii, fie că vorbim de natalitate, fie că vorbim de şomaj, fie că vorbim de vârsta a doua sau vârsta a treia - toate aceste facilităţi cred că trebuie cuprinse într-o singură lege, astfel încât să fie mult mai la îndemâna celor care vor să se intereseze cât de mult sprijină statul acest concept - o lege a familiei pe care o lansăm astăzi în dezbatere şi invităm pe toţi cei care sunt preocupaţi să ne spună punctul de vedere, ce putem face ca stat mai mult pentru a sprijini conceptul de familie", a spus Constantin.

Președintele PC nu exclude nici posibilitate reintroducerii unei alocații pentru nou-născuţi, dar, înainte de a vorbi despre un cuantum al acesteia, trebuie văzut de cât sprijin are nevoie o familie pentru a avea un copil, potrivit știripesurse.ro.

„Noi considerăm că a sosit momentul să lansăm o dezbatere publică despre ceea ce înseamnă familia în România, cât de mult este sprijinită familia - şi în acest sens colegii mei au lansat deja un proiect de lege -, cât de mult sprijinim noi ca stat familia în ţara noastră", a spus acesta.


Sursa: B1 TV
Sursa foto: jurnalul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii