Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:12 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victor Ponta „România riscă să piardă 3,3 miliarde de euro în urma anchetelor pe fonduri europene”

ro

10 Jul, 2015 15:58 1299 Marime text
 
Premierul Victor Ponta a spus astăzi că România riscă să piardă 3,3 miliarde de euro în urma anchetelor pe fonduri europene, potrivit B1 TV. 

„E prima dată când vă spun, dar am cerut ministrului, am cerut tuturor instituţiilor, pe 2007-2013 avem programe de 3,3 miliarde de euro care sunt blocate în urma diverselor anchete şi pe care s-ar putea să-i pierdem, dacă nu reuşim până în decembrie să avem rezultatul acestor anchete. Să învăţăm din această experienţă dureroasă, 2007-2013, şi în noul exerciţiu să nu mai avem niciun program blocat de anchete", a afirmat Victor Ponta, de la Palatul Victoria.

El a semnat vineri, la Palatul Victoria, împreună cu comisarul european pentru politici regionale, Corina Creţu, decizia de aprobare a Programului Operaţional Infrastructura Mare (POIM) 2014-2020. Programul cuprinde şi Masterplanul de transporturi. (Detalii AICI)

„Sunt foarte bucuros că tot ce va începe astăzi pe acest program se va realiza în continuare", a spus Ponta, care a precizat că vrea să rămână în istorie ca "Guvernul care a deblocat fondurile europene și a semnea, în sfârșit, cele mai importante programe".



Sursa: B1 TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii