Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Raportul intern al SRI, prezentat Comisiei de control, în absenţa directorului Florian Coldea

ro

09 Feb, 2015 13:55 1753 Marime text
Raportul intern al SRI, realizat în urma acuzaţiilor Elenei Udrea, este prezentat astăzi, la această oră, Comisiei parlamentare de control a Serviciului de către o comisie internă a SRI, la dezbaterea sa urmând să absenteze directorul interimar al Serviciului, Florian Coldea, informează Mediafax.

Comisia internă a SRI, care a realizat ancheta internă în urma acuzaţiilor Elenei Udrea, prezintă acest document comisiei parlamentare.

Senatorul PSD Daniel Savu a fost întrebat dacă raportul intern de anchetă a fost înaintat comisiei parlamentare, notează Mediafax.

„Da, dar vine chiar generalul care l-a făcut. Ăsta e un capitol separat, raportul intern (…) E în dezbatere (subiectul legat de acuzaţiile Elenei Udrea, n.r.), dar vine raportul intern care se prezintă în lipsa domnului general Coldea, pentru că este o chestie de subordonare. După ce mai avem întrebări de pus vine şi raportul, ne facem o imagine completă. Dar vrem ca la întrebări să stea şi cei care au făcut raportul ăsta, ca să ştim ce vrem noi să întrebăm", le-a spus senatorul PSD jurnaliştilor care aşteaptă concluziile audierilor.

El a menţionat că generalul Coldea va pleca de la audieri în momentul prezentării raportului, document care nu a fost înaintat Comisiei înaintea şedinţei de astăzi.



Sursa: Mediafax
Sursa foto: hr.businesslive.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii