Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:50 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Raluca Băsescu, fata lui Mircea Băsescu, amendată pentru că circula cu viteză pe Autostrada Soarelui

ro

27 Jun, 2014 16:36 3904 Marime text

Raluca Băsescu, fata lui Mircea Băsescu, fratele președintelui Traian Băsescu, a fost surprinsă de un echipaj al Poliției în timp ce circula cu viteză pe Autostrada Soarelui. Fata lui Mircea Băsescu se îndrepta spre Constanța și a fost depistată de polițiști pe raza județului Călărași, transmite România Tv. 

Pentru că circula cu viteză peste limita legală pe acea porțiune de drum, oamenii legi au decis să o amendeze pe Raluca Băsescu și să îi suspende permisul de conducere. 

Raluca Băsescu a contestat sancțiunea la Judecătoria Constanța, însă dosarul a fost trimis spre judecare la Călărași, acolo unde s-a produs fapta, transmite România Tv.

Magistrații din Călărași au hotărât menținerea sancțiunii date de polițiști, iar Raluca Băsescu a făcut recurs și așteaptă acum răspunsul magistraților de la Tribunal.

Vezi traseul dosarului

Potrivit portalului Judecătoriei Călărași, dosarul Ralucăi Băsescu a fost înregistrat în data de 26 mai. În data de 17 iunie, magistrații Judecătoriei au decis respingerea plângerii formulate de Raluca Băsescu.

Plângerea a fost înregistrată inițial la Judecătoria Constanța în data de 14 ianuarie. În data de 14 aprilie magistrații din Constanța admit excepţia necompetenţei teritoriale a Judecătoriei Constanţa și declină judecarea plângerii formulate de petenta Raluca Băsescu, împotriva procesului-verbal de constatare a contravenţiei seria CP numărul 6026110/12.01.2014, în contradictoriu cu intimata INSPECTORATUL GENERAL AL POLIȚIEI ROMANE BIROUL DE POLIȚIE A 2, în favoarea Judecătoriei Călăraşi. La aceeași dată, magistrații Judecătoriei Constanța hotărâsc să înainteze dosarul cu numărul 1042/212/2014 spre competentă soluţionare a Judecătoriei Călăraşi, fără cale de atac.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii