Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:53 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazăre a intrat in vizorul procurorilor DNA. Iată reacţia primarului

ro

15 May, 2013 17:30 2239 Marime text

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a intrat în vizorul DNA pentru imnul "Viva Mamaia!". Direcţia verifică din ce bani a fost plătit videoclipul, informează Realitatea TV.

Intitulat "Viva Mamaia!", clipul românesc îl prezintă pe edilul Constanţei în chip de salvamar, îmbrăcat într-un costum în stil retro, înconjurat de multe fete sumar îmbrăcate. Viva Mamaia! va fi imnul staţiunii în această vară, iar Loredana, alături de Cabron şi Alex Velea, se aşteaptă ca piesa să fie unul dintre hiturile ce vor urca pe primele locuri în topurile muzicale. Pe lângă interpretarea scenică, primarul Radu Mazare are în imnul staţiunii şi un pasaj muzical.

Reacţia lui Mazăre
"Mă caută DNA-ul pentru video, pentru clip! Ca date neoficiale, Curtea de Conturi a venit în control la Primărie cum vin în fiecare an şi de la DNA le-a venit o adresă să verifice cum şi-n ce fel şi din ce bani a fost plătită melodia de promovare a staţiunii Mamaia. Deci mă caută DNA-ul pentru "Viva Mamaia!". Că face cinste salvamaru', şi-atunci e normal să te caute... Printre altele, mă uitam pe YouTube şi-am văzut că sunt aproape juma' de milion de vizualizări până acuma. DNA înseamnă anti-corupţie. Unde ar fi corupţia în videoclipul ăsta ? De ce l-am făcut, mă?!?! Tu nu înţelegi cum e-n ţara asta? Dacă nu faci - de ce n'a făcut, dacă faci - de ce l'a făcut ?!... De ce promovăm staţiunea şi din ce bani o promovăm... şi cum de a costat... s.a.m.d. Am înţeles că fost o plângere la DNA şi de la DNA a plecat mai departe la Curtea de Conturi... Dar suntem obişnuiti, le-om duce pe toate", a declarat, miercuri, Radu Mazăre.

Sursa:realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • geo 31 Aug, 2013 23:48 Corect!Un clip de foarte prost gust!!!!
  • Mark 15 May, 2013 22:34 Video-ul de pe youtube este pus de MediaPro si a avut o avalansa de comentarii si rating-uri negative. Dupa ce a vazut acest lucru cei de la MediaPro, nu stiu daca la dorinta lui Mazare, a sters toate comentariile si ratingurile si a blocat dreptul la opinie. Normal ca oamenii au intrat sa vada despre ce este vorba, dar cu siguranta nu au fost incantati. Bineinteles, "securistii" au sters toate urmele.