Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:03 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protestele continuă în România Mii de oameni au ieșit pe străzile marilor orașe

ro

06 Nov, 2015 21:52 1079 Marime text
O nouă seară de proteste în țară. Peste 100 de persoane, majoritatea tineri, au protestat, în această seară, în centrul Ploieștiului, cerând stoparea corupției, informează Agerpres. La fel ca în serile precedente, oamenii, care s-au adunat în fața Palatului Administrativ, lângă Monumentul eroilor, au aprins lumânări în memoria victimelor incendiului de pe 30 octombrie și au scandat mesaje împotriva clasei politice. 

Un protest amplu a fost organizat și al Iași, unde, potrivit aceleiași surse, peste 5 000 de persoane s-au în Piața Unirii, pentru a patra zi consecutiv. Manifestanții, care s-au organizat pe Facebook, scandează "Jos corupția", "Încă o revoluție, singura soluție!".

Sute de persoane au ieșit în stradă și în Drobeta Turnu Severin, Satu Mare, Suceava, Vaslui și Slatina. De asemenea, o manifestație a fost organizată și în Râmnicu Vâlcea. Aproximativ 1.000 de persoane s-au reunit în Piața Revoluției, unde au scandat împotriva clasei politice. Ei au participat și la un marș, desfășurat pe traseul Arhiepiscopia Râmnicului, Bulevardul Nicolae Bălcescu, Piața Teatrului, Cartier Ostroveni și din nou Piața Revoluției.

În Galați, aproximativ 3.000 de manifestanţi au scandat, în faţa sediului Prefecturii, "Hoţii", "Unitate", "Afară cu mafia din ţară". Peste 2.000 de persoane au ieșit în stradă și în Cluj-Napoca.

Sursa foto: Liviu Şova/Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii