Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:32 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Promisiuni de la ministrul Sănătății pentru părinții copiilor afectați de diabet zaharat. Ce le-a transmis Florian Bodog

ro

11 Oct, 2017 14:41 1125 Marime text
Prof. dr. Florian BODOG, ministrul Sănătății s-a întâlnit, în această dimineață, cu reprezentanții Federației Asociațiilor Diabeticilor din România și cu părinții copiilor afectați de diabet zaharat.        
 
Ministrul Sănătății a răspuns invitației de a participa la o discuție despre impactul acestei afecțiuni la nivelul populației din țara noastră, necesitatea identificării nevoilor cu care se confruntă persoanele cu diabet, măsuri de eficientizare a Programului Național de Diabet, precum și posibilități de îmbunătățire a monitorizării copiilor cu diabet zaharat.
 

 “Programul național de diabet zaharat este derulat în exclusivitate de către Casa Națională de Asigurări de Sănătate, dar știți că aveți tot sprijinul meu. V-am sprijinit și ca parlamentar, aveți toată susținerea mea și ca ministru. Îmi doresc eficientizarea activității de achiziție a medicamentelor în cadrul programelor naționale, astfel încât din economiile realizate să putem îndrepta fonduri pentru consumabile sau alte nevoi ale pacienților. Vreau să vă informez că anul viitor vom avea achiziții naționale care estimăm că vor aduce economii semnificative. Propunerile dumneavoastră le voi discuta cu președintele CNAS”, a declarat ministrul Sănătății, prof.dr. Florian BODOG în timpul întâlnirii.
 

 
Sursa foto: Facebook/Florian Bodog
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii