Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:32 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prognoza pentru judeţul Constanţa până pe 15 septembrie Temperaturile maxime vor fi în scădere, dar va şi ploua

ro

02 Sep, 2013 12:57 1840 Marime text
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo valabilă pentru judeţele Constanţa şi Tulcea, între 2 şi 15 septembrie.
Temperaturile maxime vor fi în scădere de la valori medii de 28 de grade Celsius, în prima zi, spre 22 de grade în intervalul 4 - 7 septembrie.
Începând din data de 8 septembrie valorile diurne vor creşte uşor şi se vor situa la medii în jur de 24 grade până la sfârşitul intervalului.

Minimele termice vor coborî de la valori medii de 15 grade în prima noapte până la 13 grade în perioada 5 - 8 septembrie, după care vor creşte şi se vor apropia de o medie în jur de 15 grade Celsius.
Probabilitatea de ploaie slabă va fi mai ridicată în nopţile de 2 și 3 septembrie, dar şi în jurul datei de 10 septembrie.
Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru Prognoze pe Medie Durată (ECMWF) de la Reading, Anglia.
Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii