Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:13 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primele reacții după marea finală Vezi ce au declarat Simona Halep și Maria Sharapova

ro

07 Jun, 2014 20:30 2393 Marime text

 
Constănțeanca Simona Halep a fost învinsă în finala competiției de la Roland Garros de Maria Sharapova, prezența la această competiție fiind, însă, cea mai bună performanţă din cariera sportivei, de pănă acum.
"E primul meu discurs de Grand Slam şi este un moment special pe care nu-l voi uita toată viaţa. Vreau să o felicit pe Maria, a meritat titlul. Îi urez succes în viitor. Am avut două săptămâni incredibile, e un turneu incredibil şi sunt fericită că aţi venit şi m-aţi susţinut, vreau să le mulţumesc tuturor, românilor din tribune şi celor din România, vă mulţumesc din inimă că aţi fost alături de mine. Mulţumesc familiei, echipei mele, aţi făcut o treabă foarte bună. Vă mulţumesc pentru susţinere şi pentru ce aţi făcut în această săptămână. A fost prima mea finală de Grand Slam, sper să nu fie şi ultima. Părinţilor mei le mulţumesc, este prima mea finală de Grand Slam şi nici nu ştiu cum să mă exprim. Vă mulţumesc şi vă iubesc" a delcarat Simona Halep la festivitatea de premiere. Aceasta și-a încheiat discursul în limba francează, declarând: „Vă mulţumesc mult pentru susţinere, sunteţi extraordinari. Vreau să revin aici".

Maria Sharapova, câștigătoarea turneului la femnin, a declarat că finala disputată cu Simona Halep a fost cea mai dură finală de Grand Slam pe care a jucat-o și a felicitate-o pe aceasta.
"Este cea mai dură finala de Grand Slam pe care am jucat-o. Tot respectul pentru Simona, a jucat incredibil astazi. Nu-mi vine să cred. Acum 7-8 ani nu-mi închipuiam că voi caștiga Roland Garros-ul, e un vis devenit realitate. Pentru mine acest turneu înseamnă foarte mult, când eram mică îmi doream să câștig aici. E atât de emoționant, nici nu pot vorbi. La Roland Garros este o atmosferă unică, stiu că au fost mulți români aici. Rusii sunt un pic mai tăcuți, mai liniștiți" a declarat rusioaca.
Sursa foto: tennis.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii