Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:13 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Radu Mazăre a instruit trei firme private de pază ”Să nu mai văd picior de vânzător ambulant pe plajă. Îi luaţi, le confiscaţi marfa”

ro

14 Jul, 2013 12:27 1794 Marime text

Vânzătorii ambulanţi trebuie să-şi mute afacerile de pe plaja din Mamaia. Aproximativ 100 de agenţi de pază vor patrula zi-lumină pentru ca sâcâitorii comercianţi să nu-i mai deranjeze pe turişti. Potrivit România TV, chiar primarul Radu Mazăre a făcut instructajul patrulelor care au intrat imediat în dispozitiv.

Gata cu celebra expresie "nămol şi piatră de baie avem băieţi", auzită obsedant pe plajele de pe litoralul Mării Negre. Primarul Constanţei, Radu Mazăre, e decis să facă ordine pe plaja din Mamaia şi să-i alunge pe vânzătorii ambulanţi de lângă turiştii care doresc să se relaxeze pe litoral.

"Vreau să nu mai văd picior de vânzător ambulant pe plajă. Îi luaţi, le confiscaţi marfa. Aveţi o suprafaţă mică de patrulat. Sunteţi doi oameni, aveţi şi echipă de intervenţie, colaboraţi şi cu poliţia şi cu jandarmeria, nu există niciun motiv ca să mai existe vânzători ambulanţi", le-a spus Radu Mazăre agenţilor de pază.

Până acum, fiecare administrator de plajă era obligat să-şi asigure singur paza, însă plajele continuau să fie pline de mici afacerişti. "Vor fi 13 patrule, vor acoperi fiecare câte 3.400 de metri, formate fiecare din doi oameni de pază, care se vor ocupa de acest lucru. Din momentul acesta toţi turiştii pot să stea liniştiţi că nu vor mai fi deranjaţi de vânzătorii ambulanţi şi nu le vor mai dispărea lucruri", asigură Radu Mazăre, citat de România TV.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii