Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:45 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preşedintele CCINA, Mihai Daraban, pleacă în America. Vezi de ce

ro

01 Aug, 2013 16:47 1253 Marime text
Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa organizează, în perioada 13 – 27 septembrie 2013, o misiune economică în Statele Unite, cu întâlniri de afaceri în New York şi Miami.

Reprezentanţii firmelor româneşti vor avea ocazia să se întâlnească cu oameni de afaceri din domeniul lor de activitate. Vizita delegaţiei române în SUA face parte din programul profesional al misiunilor economice organizate în anul 2013 de CCINA Constanţa. Avand in vedere faptul ca vor fi organizate intalniri bilaterale, din delegatia romana pot face parte reprezentanţi ai unor companii / institutii cu diverse domenii de activitate. Interesul membrilor delegaţiei române se îndreaptă către identificarea de noi oportunităţi de afaceri, export-import si cooperare in diverse domenii.


Delegatia de oameni de afaceri din Romania va fi condusa de domnul Mihai Daraban, Presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta si Vicepresedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii