Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preşedintele ANAF i-a demis pe directorii de la Finanțe Publice din Timișoara și Iași

ro

10 Nov, 2015 12:12 1311 Marime text
Președintele Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), Gelu Ștefan Diaconu, i-a demis din funcție pe șefii Direcțiilor de Finanțe din Timișoara și Iași, deoarece nu au solicitat desemnarea unui membru din cadrul Direcției de Integritate pentru a face parte din comisiile de examinare care vor superviza examenele de promovare.
 
„Ieri, 09.11.2015, președintele ANAF, Gelu Ștefan Diaconu, a dispus și semnat ordinele de eliberare din funcție a domnilor Ioan Dragomir și Marian Bosianu, directori generali ai direcțiilor regionale ale finanțelor publice din Timișoara și Iași. Decizia survine ca urmare a deciziei acestora de a nu solicita aparatului central al ANAF, în conformitate cu procedurile legale, desemnarea unui membru din cadrul Direcției de Integritate pentru a face parte din comisiile de examinare care vor superviza examenele de promovare”, potrivit unui comunicat remis, astăzi, ZIUA de Constanţa.
 
„Există persoane care cred că sprijinul politic sau manipularea sindicatelor sunt lucruri mai importante decât procesul de reformă a ANAF. Măsura dispusă reprezintă un mesaj foarte clar că nu este deloc așa”, a precizat Gelu Ștefan Diaconu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii